Sztárok

Csontsoványra fogyott az elhagyott szőkeség

A Beverly Hills 90210 egykori bombázója, Jenny Garth egy New York-i forgatásra érkezve sokkolta a fotósokat ijesztő fogyásával.

Csontsoványra fogyott az elhagyott szőkeségA 40 éves színésznő drasztikus súlyvesztesége hátterében a válása állhat, ugyanis a háromgyermekes anyát 11 év házasság után idén márciusban elhagyta férje, Peter Facinelli. A korábban súlyfelesleggel küzdő szőkeség állítása szerint még mindig őszintén szereti volt párját, akit a legtöbben a Twilight-filmek sztárjaként ismernek.

A válást a férj kezdeményezte március elején, kislányaikat pedig, a 14 éves Lucát, a 9 éves Lolát és az 5 éves Fionát közös felügyelettel nevelik.

Az, hogy Jennie Garth nehezen birkózik meg a szakítással, nem újdonság. Korábban egy forgatóstáb kísérte el egy olyan csoportos foglalkozásra, amelyen frissen elhagyott nők próbálják feldolgozni, hogy férjük elhagyta őket. „Szomorú vagyok és mérhetetlenül dühös. Nem tudom eldönteni, hogy magamra vagyok-e mérges, vagy Peterre, amiért nem harcolt ezért a házasságért eléggé” – mondta a színésznő, akinek ráadásul nemrég még az édesapja halálát is fel kellett dolgoznia.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top