Sztárok

Férjhez ment a Barátok közt sztárja

Komonyi Zsuzsiék egy kastélyszállóban tartották meg az esküvőt. Az egykori sorozatsztár készen áll a gyermekvállalásra, ám az énekesi karrierjét nem akarja feladni – írja a Bors.

Férjhez ment a Barátok közt sztárja

A legnagyobb titokban mondta ki a boldogító igent a Barátok közt egykori sztárja, Komonyi Zsuzsi. A táncdalénekes 2007-ben kapott szerepet a mostanság komoly változáson átment szappanoperában, amelyben Dorogi Vikiként ismerhették meg a nézők. Az egykori sorozatsztár egy tévés gurunak fogadott örök hűséget, akivel egy éve szeretik egymást. „Csak két hónappal ezelőtt tudtam meg, hogy férjhez megyek. A párom ugyanis egyedül kezdte el szervezni az esküvőt” – árulta el. Az énekesnő azonban titkolja a férjét, kedvese ugyanis nem szeretne a nyilvánosság elé állni. Csupán annyit tudni róla, hogy a médiában dolgozik, csúcsvezetői beosztásban, és Zsuzsival a közös munka során találkoztak. A szerelmesek az esküvőjüket a Somogy megyei Felsőmocsoládon egy kastélyszállóban tartották, a sztárvendég Lagzi Lajcsi volt, aki félórás koncertet adott. Az énekesnő ugyan várja már a gyermekáldást, ám – mint mondja – nem szeretne választani a karrier és a családalapítás között.

 
 
Kattints a képre és nyerj!
                                      Kattints a képre és nyerj!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top