Sztárok

Nicole Scherzinger mégis megbocsát Lewis Hamiltonnak

Hatalmas bulik, lengén öltözött lányok: Scherzingernél kiverték a biztosítékot.

Több mint egy hónap szünet után újabb közös kép jelent meg a sajtóban Lewis Hamiltonról és Nicole Scherzingerről. A mosolyszünet oka állítólag a Forma–1-es pilóta féktelen bulizása volt.
Lewis Hamilton már jó pár kapcsolati válságon van túl szerelmével, az egykori Pussycat Dolls-taggal. Legutóbbi összeveszésük hátterében egy egy hónappal korábbi, rázósra sikerült londoni buli áll, amelyiken csak egyikük volt ott, igaz, tíz lengén öltözött lány társaságában. A 27 éves Lewis Hamilton egész pontosan egy szállodai szobában tartott, rögtönzött partin vett részt, amelyről természetesen már szinte másnap kiszivárogtak a képek.

 Nicole Scherzinger mégis megbocsát Lewis Hamiltonnak

34 éves barátnője állítólag magán kívül volt a dühtől, ami a jelek szerint nehezen és sokára csillapodott. Most, több mint egy hónappal az eset után, már közösen pózolnak egy vicces, Twitteren megosztott képen. A fotón a páros a műanyag bajuszokkal díszítve hirdeti, hogy kapcsolatuk ismét boldog szakaszba érkezett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top