Sztárok

Tizedjére bukott meg Demi Moore

Hiába forgatott Miley Cyrusszal tinivígjátékot, ez sem hozott neki sikert. A Sztriptíz óta nem kapott igazán átütő filmet.

Miley Cyrusszal a LOL-ban
Miley Cyrusszal a LOL-ban

Most adták ki DVD-n Amerikában a LOL című filmet, amiben Demi Moore játssza Miley Cyrus anyját, és ez már zsinórban a tizedik filmje a nemrég megcsalt színésznőnek, ami megbukott, írja a Gawker nevű hírblog. Ezért el is nevezték a bukások királynőjének. A romantikus tinivígjáték ugyanis kevesebb bevételt hozott a hazájában, mint amennyibe került. A Nők Lapja Café filmkritikusa szerint bár Demi Moore ragyogott a filmben, de az egész nem ért volna ennyi erőfeszítést.

A Sztriptíz után eltűnt

Demi Moore utoljára az 1996-os Sztriptízzel fogott meg tömegeket. Ezután a G. I. Jane-nel kezdődött a pechsorozata, és az Agyament Harryvel folytatódott, ami egy kedves kis Woody Allen-film, de a konyhára nem hozott sokat. Utána Demi Moore sokáig el is tűnt a szemünk elől, mindössze két filmben szerepelt hét év alatt: az Ébren álmodó című romantikus thrillerben és a Charlie angyalaiban. A csajos akciófilm azért összeszedett százmillió dollárt Amerikában, ami nem kis pénz, 22 milliárd forint, de kevesebb, mint amennyibe a film került.

2006-ban megpróbált újra betörni a köztudatba, egyre több szerepet vállalt, de egyik filmje sem hozta meg az igazi sikert. Nem jött be neki igazán sem a Bobby Kennedy – A végzetes nap című film, ami a Robert F. Kennedy elleni merényletről szólt, sem a Mr. Brooks, amiben a gyilkolászó Kevin Kostner után nyomoz.

Nincs áttörés

Tavaly két filmjét mutatták be, ebből az egyik, egy esküvő körül bonyolódó családi dráma már el sem jutott a magyar nézőkhöz, miután otthon mindössze hárommillió dollárt, azaz 650 millió forintot hozott, ami Hollywoodban nem tétel. A Krízispontot már nálunk is játszották, de olyan nagy vizet nem zavart a thriller, ami egy csapat bankár szemszögéből mutatja be a gazdasági válságot. Egyedül a kritikusok lelkesedtek érte, a közönségnek viszont túl nehéz volt.

16 éve a Sztriptízben
16 éve a Sztriptízben

Kemény lehet úgy visszatérni, hogy a közönség és a kritikusok sem akarják észrevenni, de ismert tény, hogy Hollywood ritkán bánik kegyesen a negyvenes színésznőkkel. Demi Moore pedig mindent megtett, hogy fiatalos maradjon, de ez sem volt elég. Most az összeomlása után újra forgat, Elizabeth Olsen laza anyukáját játssza a Very Good Girls című filmben, talán ezzel sikerült neki az áttörés.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top