Mi történt Kim Kardashian bőrével?!

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Kim Kardashian a frizurájáról készült képet akarta megosztani a világgal a Twitteren, de nemcsak új haját, hanem homlokának meglepően elcsúnyult bőrét is sikerült közszemlére tennie.
2012. 08. 05. |

Kövess minket!

f Ajánlom
dailymail.co.uk/xposurephotos.com
dailymail.co.uk/xposurephotos.com

Úgy tűnik, Kim Kardashian a lelke mélyén hosszú hajú maradt annak ellenére, hogy a közelmúltban rövidebb frizurára váltott. Ezért a mostani hajhosszabbítás eredményét gyorsan és boldogan ki is rakta Twitter-oldalára, hogy megossza örömét, és persze megmutassa a végeredményt. A haja tényleg jól sikerült, furcsa viszont a lány homlokára nézni: a korábban feszes és szép bőr most nyomokban sem ismerhető fel. Talán nem ártana a fodrász után egy kozmetikust is felkeresnie.

 

Olvass tovább

Hozzászólások

toblerone1 2012-08-06 00:45

Kardashian örmény származású, maga panaszkodott valami női lapban, hogy mint sok örmény nőnek, irtó szőrös az arca, a homlokát, hajvonalát lézerrel szőrteleníttette is. Képzelhetjük...

Hasonló genetikájú nők hajlamosabbak a bőr zsírosodására, elhízásra is.

Nem hiszem, hogy nem költene sokat kozmetikára...

Egyébként pedig szép nő így is.

 

genre24 2012-08-05 23:26

A M E N !!!!

silly_ho 2012-08-05 18:25

Szeretnék én ilyen bőrt! De ki ez a nő??

csova19 2012-08-05 18:24

"a korábban feszes és szép bőr most nyomokban sem ismerhető fel. Talán nem ártana a fodrász után egy kozmetikust is felkeresnie."

 

Talán azért, mert eltér egy beállított profi fotótól, amikor a pórusokat,bőrhibákat, mélyebb ráncokat Photoshoppal eltüntetik. Ez privát fotó, nem retusált.

A bőre sztem még mindig feszes, de zsíros, és a pórusok jobban ki vannak tágulva, a sok méregdrága alapozó tehette tönkre, annyi szerencsétlenen a vakolat, hogy nem csoda, hogy nem lélegzik a bőre. Olvastam pár éve egy modellről, aki örült, ha nem volt rajta smink, mert sokkal természetesebbnek érezte az arcát.

 A cikkben szereplő nő egy felkapott modell, biztos vok benne, hogy  heti egy alkalommal kezelik a bőrét, náluk ez alap.

 

sajnos egyre több semmitmondó, "építő" cikket olvasok a nlcafén, sok címe vagy teljesen idétlen, vagy teljesen megtévesztő, mikor elolvassa az ember, ég és föld a különbség cím és tartalom közt. ezzel kezdeni kellene valamit:S mert szánalmassá teszi az oldalt.

Torolt_felhasznalo_451126 2012-08-05 16:58

Az én bőröm is ilyen a homlokomon. Ja, és járok kozmetikushoz. De most, hogy Nektek jobb legyen megyek és felkötöm magam az első fára, Kedves NLC! Szeretnék látni a cikkíróról egy hasonló fotót. Biztos makulátlan bőrrel rendelkezik. De legalábbis jó vastaggal...

Catilina 2012-08-05 16:35

Bocs, most látom, a névből lemaradt egy h, tehát helyesen: Kim Kardashian.

Catilina 2012-08-05 16:34

Ki az a Kim Kardasian?
Milyen volt a bőre azelőtt?
Mitől lenne ez annyira ronda bőr, hogy cikket érdemel?
Végül, de nem utolsósorban: kit érdekel?

Nők Lapja Cafe 2012-08-05 16:34

Kim Kardashian a frizuráját akarta megosztani a világgal a Twitteren, de nem csak új haját, hanem homlokának meglepően elcsúnyult bőrét is sikerült közhírré tennie

Nők Lapja Café: Mi történt Kim Kardashian bőrével?!