Sztárok

Igazi palota! Ilyen lakásban él az olimpiai bajnok úszó – fotók

Cseh Laci legnagyobb riválisa az immár 20. olimpiai érmét bezsebelő Michael Phelps minden idők egyik legsikeresebb sportolója. Ám az ingatlan bizniszben már nem ilyen szerencsés. Nézd meg kacsalábon forgó palotáját, ami miatt hatalmasat bukott.

Michael Phelps még 2007-ben – a válság előtt – vette ezt a négy hálószobás, háromszintes lakást Baltimore-ban, 1,69 millió dollárért. Csakhogy a gazdasági válság az ingatlanpiacot is elérte 2008-ban, és amikor Phelps ráunt a hatalmas lakásra, egyszerűen képtelen volt eladni.
Engedni kellett a vételárból, így tavaly már 1,42 millió dollárért bárki megvehette az úszó “palotáját”. Ám ennyiért sem kelt el az ingatlan. Végül egy héttel ezelőtt találtak vevőt Phelps házára, aki 1,25 millió dollárért tudta csak eladni otthonát. Így 440ezer dollárt – átszámítva közel 100 millió forintot – bukott az ingatlanon. Ez persze nem vágja földhöz a világklasszis úszót, aki becslések szerint körülbelül 100millió dollárnál is többet keres majd.

Ez még csak a fürdőszoba. Nézd meg a többi képet, itt!
Ez még csak a fürdőszoba. Nézd meg a többi képet is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top