Sztárok

Lang Györgyi harcol az otthonáért

A lakásba való bejutáshoz nyolc lépcsőn kell feljutnia a kerekes székes énekesnek. A pa-dö-dős azonban nem költözik, foggal-körömmel ragaszkodik az ingatlanjához – írja a Blikk.

Segítségre szorul Lang Györgyi Borzasztó nehézkes a hazajutás Lang Györgyinek, mégis ragaszkodik ahhoz a pesti lakáshoz, amelyet csak segítséggel tud megközelíteni kerekes székével. „Nem kérek semmilyen segédeszközt, rengeteg barátom van, ha pedig a szomszéd sem ér rám, megkérek valakit az utcában, hogy lendítsen át az akadályokon. Építkezés van a sarkon, onnan is szívesen segítenek, de már rendőrt is leszólítottam. Mindig akad valaki” – hangoztatta az énekes-műsorvezető, aki 16 éve él a házban. Mint mondja, esze ágában sincs onnan elköltözni, rengeteg munkája van a lakásban, ott érzi jól magát.
Györgyit, Falusi Mariann nemrégen egy szivárványszínekben pompázó kerekes székkel lepett meg. „Nem vagyok hajlandó tudomást venni a betegségről” – jelentette ki a csodaszerrel gyógyuló Györgyi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top