2017. 08. 18. Ilona

Ma este hazajön Szilágyi Áron! Igazi Himnusszal és bulival várják barátai

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Szilágyi Áron legjobb barátai már napok óta gőzerővel szervezkednek, hogy a csütörtök esti géppel hazatérő aranyérmes vívónk méltó fogadtatásban részesüljön. Egyik legjobb barátja – s egyben a jövő nagy vívóreménysége – Ravasz Etele mesélt nekünk a részletekről.

Ma este hazajön Szilágyi Áron! Igazi Himnusszal, és bulival várják barátaiAlkalomhoz méltó Himnuszt kap

„Rengeteg pezsgőt viszünk Áronnak! Néhány órára odaadjuk a családjának, persze csak miután tisztességesen elhangzott a Himnusz, ami azt hiszem, az alkalomhoz méltó. Aztán később bulizunk, ameddig csak bírunk!” – meséli Áron cimborája, aki a barátokkal egy nyaralást szervezett az aranyérmes fiúnak, hogy az végre kipihenhesse magát. Először a Balatonra mennek, aztán pedig a Dunakanyarhoz, néhány napra.

„Összefoglalva, Áron egy IGAZI BARÁT”

Etel és Áron évek óta edzőtársak
Etel és Áron évek óta
edzőtársak

„Persze, mi nem rúghatunk ki annyira a hámból, mint általában a fiatalok, kicsit mindig vissza kell fognunk magunkat, hogy a teljesítményünk ne romoljon. De ehhez hozzászoktunk az évek során, és az eredményeink azt mutatják, megéri a sok lemondás. Hihetetlen büszke vagyok a barátomra, a vívó csapattársamra, arra, hogy nap mint nap tőle tanulhatok, arra, hogy még matekból is ő korrepetált, amikor nem értettem valamit. Mit is mondhatnék róla? Összefoglalva, egy IGAZI BARÁT, nagybetűvel, egy végtelenül jó ember, akinek már csak a lelkéért is odaítéltem egy aranyat – nem most, hanem már sok évvel ezelőtt” – meséli a Nők Lapja Cafénak aranyérmesünk barátja.

„Visszafogott, nagyon normális srác, akit általában nem vesznek olyan szinten észre a nők, mint a vérbeli rosszfiúkat”


Ma este hazajön Szilágyi Áron! Igazi Himnusszal, és bulival várják barátaiS hogy vajon mit szól a szerény, mindössze huszonkét éves sportcsillag ahhoz, hogy egy hét leforgása alatt itthon hihetetlen sok fiatal lány első látásra kikiáltotta őt az új álompasinak a sportolók között? „Áront ismerve azt kell mondjam, soha nem élne vissza azzal, hogy tetszik a nőknek, nem használna ki senkit – mondja Etele. – Szerintem elsőre különös is lesz neki ez a hirtelen jött rajongás, mert noha sosem volt baja az ismerkedéssel, Áron tipikusan az a jóravaló, visszafogott, nagyon normális srác, akit általában nem vesznek olyan szinten észre a nők, mint a vérbeli rosszfiúkat. Épp ezért, az ő komolyságát ismerve, biztos vagyok abban, hogy néhány év múlva lesz egy csodálatos felesége, aki fantasztikus hátteret biztosít majd a sportteljesítményéhez. Mert ő aztán igazán nem felszínes külsőségek alapján ítél” – mutatja be nekünk cimboráját Etele.

Áronnak a hátteret azonban egyelőre nem egy lány, hanem a családja, az edzője, Somlai Béla, Török Ottó szakosztályvezető, valamint két jó barátja és csapattársa, Etele és Hollósi Gergő adja. Utóbbiak már aludni sem tudtak az izgalomtól, annyira várják haza az esti géppel méltán ünnepelt barátjukat.

Olvass tovább

Hozzászólások

TiaMaria 2012-08-02 09:25

;)

TiaMaria 2012-08-02 09:06

TiaMaria 2012-08-02 09:02

YEeeeeeeeeeeee

TiaMaria 2012-08-02 08:58

én is megölelgetném   ;)  

 

 

 

 

Gratulálok Áron!!!!          Szép vo lt!

 

jó pihenést 

kisanna3 2012-08-02 07:59

 

Szivből gratulálok a szüleinek is, hogy egy ilyen szuper srácot hivtak a világra és neveltek fel !

 

El nem hiszem, hogy ne rajonganának érte a fiatal lányok, hiszen olyan jóképü és szexi a srác.

 

Én már mondhatom, hiszen az első unokám idősebb nála, válogatott kosaras, szép, nagy fiú !

 

Mégegyszer, köszönjük ÁRON ! De meg ölelgetném.

 

 

cleopatra61 2012-08-02 07:21

Gratulálunk a sikerhez és jó bulizást, kikapcsolódást, .

Nők Lapja Cafe 2012-08-02 07:21

Szilágyi Áron legjobb barátai már napok óta gőzerővel szervezkednek, hogy a csütörtök esti géppel hazatérő aranyérmes vívónk méltó fogadtatásban részesüljön. Egyik legjobb barátja - s egyben a jövő nagy vívóreménysége - Ravasz Etele mesélt nekünk a részletekről.

Nők Lapja Café: Ma este hazajön Szilágyi Áron! Igazi Himnusszal, és bulival várják barátai