Sztárok

Mellbimbót is tud korrigálni Molnár Anikó

A sminkelés mellett más fortélyokat is elsajátított az egykori valóságshow-hős a tengerentúlon. Szakmával a zsebében már nem tart attól, hogy idehaza nem tud elhelyezkedni – írja a Bors.

Mellbimbót is tud korrigálni Molnár AnikóMolnár Anikó két év távollét után tért haza Amerikából, és immár nem érzi magát haszontalannak. Mint mondja, rengeteget tanult, és szakmát is szerzett. Smink- és maszkmester lett, de tanult szobrászatot, maszkkészítést is, azaz tud sebeket, szőrzeteket sminkelni, horrorfigurákat maszkírozni. „Jártam orvositetoválás-tanfolyamra is, ahol megtanultam például, miként kell elvégezni egy mellbimbó-korrekciót” – árulta el az egykori Nagy Ő, aki jó néhány pluszkilóval ugyan, de boldogabban és erősebben jött haza. Anikó itthon keres munkát, mivel a családjától, barátaitól nem akar elszakadni. „Amiért régen menekültem Magyarországról, már nincs jelen az életemben. Régen kicsit haszontalannak éreztem magam, mert nem tudtam elhelyezkedni, ma viszont, szakmával a zsebemben, sokkal magabiztosabb vagyok” – jelentette ki Anikó, aki számára Amerika nem hozta meg a szerelmet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top