Sztárok

Betegség miatt hízott meg az énekesnő

Természetgyógyász hozta rendbe Zoltán Erika pajzsmirigyét. Az énekesnő ugyanis addigra már minden elképzelhető eszközt bevetett, hogy megőrizze jó formáját. Gyógyulása óta ismét végig tudja táncolni a fellépéseit – írja a Blikk.

Betegség miatt hízott meg az énekesnőZoltán Erika – saját bevallása szerint – évek óta súlyproblémával küzdött, négy öt-kiló hízás után ugyan kínkeservesen leküzdötte a kilókat, ám hamar újra visszahízott. Ezért úgy döntött, kivizsgáltatja magát, mert szerinte ez nem normális dolog. Az ultrahangos vizsgálat kiderítette, hogy a pajzsmirigyében egy göb van, amelynek a kezelésére hormontartalmú gyógyszert kapott. A filmszerepre pályázó énekesnő helyette inkább akupunktúrát és más természetgyógyászati terápiákat választott, melyek során kiderítették, hogy a jobb térdében lévő betokosodott vérömleny áll a pajzsmirigy-rendellenesség hátterében. A vérömlenyt természetgyógyász vette kezelésbe, melynek következtében sokat javult Zoltán Erika hormonszintje, s ma már végig tudja táncolni a fellépéseit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top