Tóth Vera elképesztő bejelentése

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Mégsem az új menedzsere tiltotta meg Verának a közös éneklést Gabival. Valójában ő nem akar a húgával egy színpadra lépni – írja a Bors.
2012. 08. 01. |

Kövess minket!

f Ajánlom
Éles fordulat a Tóth-lányok közötti konfliktusbanAbbamaradtak Tóth Vera közös fellépései húgával, Gabival, aki ezért Vera új menedzserét okolta, mondván, nem engedi, hogy vele együtt lépjen színpadra. A nővér szerint azonban nem erről van szó. „Én határoztam el, hogy lecserélem a tesómmal közös menedzsmentemet, mert úgy éreztem, elfáradt a kapcsolatunk, és nem egyeznek az elképzeléseink”
– árulta el Vera. Mint mondja, az ő döntése volt, hogy kicsit szüneteltessék a közös fellépéseiket a testvérével és más olyan előadókkal is, akiknek a stílusa jelentősen eltér az övétől. „Gabi rocker, egy »show-woman«, én pedig dzsessz-, bluesénekesnő vagyok, az autentikusabb hangzást szeretem. Úgy érzem, hogy nem illik össze a kettő” – magyarázta az egykori megasztár, aki azt szeretné, hogy amikor ők ketten színpadra lépnek, az ünnep legyen. Gabi azonban nem érti a döntését, s azt hiszi, a közös fellépéseik szüneteltetése örökre szól. A fogyókúráról lemondó Vera azonban állítja, szeretik egymást, jó testvérek, sőt rendszeresen találkoznak, és fel sem merült soha, hogy haragban lennének egymással.
Olvass tovább

Hozzászólások

Milu 2012-08-01 09:37

Azért van összefüggés, Vera sem biztos, hogy emberi roncs lenne, ha rendben lenne az egészsége...

TiaMaria 2012-08-01 09:24

off :   ez a két lány valóban (édes)testvér ?

 

 

tök mások kívül is, belül is.

 

az egy dolog h. dundibb és sovány alkat,  de egyetlen vonásuk sem hasonlít egymásra

 

 

 

Édeske 2012-08-01 09:15

 

Mi  van  ezen  elképesztő?

 

A  két  stílus  valóban  messze áll  egymástól.

 

Gyanúm,  hogy  itt  ismét újságírói  kavarásról  volt  szó. Mert  szenzáció képpen  azonnal  az  egymástól  való  eltiltást  kellett  hangsúlyozni.

 

.....firkászok....

hufur 2012-08-01 09:05

És ezt csak újságon keresztül lehet megtárgyalni egymással? ^^

Nők Lapja Cafe 2012-08-01 09:05

Mégsem az új menedzsere tiltotta meg Verának a közös éneklést Gabival. Valójában ő nem akar a húgával egy színpadra lépni - írja a Bors.

Nők Lapja Café: Tóth Vera elképesztő bejelentése