Tom Cruise hülye ruhát adott Surira

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Tom Cruise egy lakást vett New Yorkban csak azért, hogy lánya mellett legyen. Mindent elkövet, hogy Suri kedvében járjon, igaz, olykor túlzásokba esik.
2012. 08. 01. |

Kövess minket!

f Ajánlom
Tom Cruise hülye ruhát adott SuriraNem kérdés, hogy Suri Cruise-t igazán elkényezteti édesapja. Az egy dolog, hogy megteheti, az már egy másik dolog, hogy mivel Tom mindent megenged hatéves lányának, ezért a gyerek egyre kezelhetetlenebb. „Tom minden játékot, ruhát, csecsebecsét megvásárol Surinak. Teljesen elkényeztetni a kis hisztikirálynőt” – ecsetelte a színész egyik barátja.
A napokban Tom a floridai Disney Worldbe vitte Surit, a kislány pedig addig hisztizett, amíg apja meg nem vásárolt neki egy komplett Kishableány-jelmezt, amiben aztán flangálhatott egész nap a magassarkúhoz és sminkhez szokott celebgyerek.
Olvass tovább

Hozzászólások

Amarynda 2012-10-06 12:12

Raadasul olyan ronda vagy mint egy torzszulott

Amarynda 2012-10-06 12:11

Te vagy az idiota, mast nem is tudsz irni te sotet berkommentalo.

 

Akkora barom vagy hogy az meg itt is feltunik. es undorito. es hazug .

te ven hulye

epipapi 2012-10-06 11:45

Idióta!

castaic 2012-08-04 21:47

Disneylandban- gyerek Disney jelmezben-- hat tenyleg ez mar tulzas. Mit fog Tomie boy csinalni legkozelebb - pizsamaba teszi a gyereket lefekudni? Meg ra gondolni is rossz.

Tourvelt 2012-08-01 22:40

Ezek után az én lányaim ma esti báli rucijára mit mondanának?

 

A kislány ezt akarta felvenni (mint minden kislány nyilván Ő is szeret öltözni)   ebben érezte jól magát.    Millió kislány öltözik ki így,   csak őket nem fotózzák úton-útfélen.   

 

 

Nálunk a legjobb gönc az volt, amikor az akkor négy éves lányom egy legalább 10 évesre való pörgős ruhát halászott ki a mamánál a rokon kislányok kinőtt ruháiból.     És csillogott a szeme,    és örült neki,  nagylányos, pörgős ruha volt.     Nem lehetett lebeszélni róla, hogy abban jöjjön haza.      

Végig, egész úton fülig ért a szája,   én meg reménykedtem, hogy senki nem lát meg minket.    Na de minket nem üldöznek a lesifotósok,  így nem maradt nyoma:)

irenehavas 2012-08-01 13:26

ez igaz. en voltam kb  20 szor, ott es a gyerekek  kislanyok , foleg ha a szulonek van penze igy oltozkodnek.    az en lanyom anno 13 eves volt mikor eloszor mentunk,  de neki is a fejen voltak minden fele  kis  pantok, meg a pofija ki festve meg minden. a fiu unokam miko eloszor vittuk 5 eves volt  neki ilyen fius  dolgok kellettek.  2eve voltam  ott, de jovore megyunk megint.  unokaval persze.  egyebkent ott szinte minden gyerek kifestve  az arca  , minden fele jopofa dolgokkall.    csak sok sok penz kell. szep napot.

hornstul 2012-08-01 12:29

A cikk írója volt már Disneylandban? Nem hiszem, mert akkor nem írna ilyesmiket... Ott ugyanis rengteg gyerek kap komplett jelmezt és parádézik abban egésznap!! Sőt, felnőttek is! Minnie fülecsekés hajpánt szinte minden nőn, lányon, kisbabán volt, kivéve akik ennél jobban be vannak öltözve. Egy ilyan hajpánt fülecske, 10 euró volt kb 2 éve...

Édeske 2012-08-01 11:35

 

 

öltözve= öltöztetve

 

Mert  nem  én  öltöztem  seriffnek,  hanem a  gyermekem.