Sztárok

Hollywoodi világsztár utánozza Ördög Nórát

Ördög Nóra bátor volt, amikor levágatta haját, ám nem döntött rosszul. Mára sok nő akarja őt utánozni...

Már két éve, hogy Ördög Nóra megszabadult hajkoronájától. Az X-Faktor műsorvezetőjének frizuráját kezdetben sokan túl fiúsnak tartották, ám az elmúlt időszakban egyre több nő – köztük persze hírességek is – áttértek a rövid hajra. Nóra annak idején nemcsak férjét, de az RTL Klubot is „sikeresen meggyőzte” a váltásról. „A környezetemben szerencsére mindenkinek nagyon tetszik így, így egy percig sem érzem idegennek a hosszú haj után” – nyilatkozta akkor Nóra.

Más indíttatásból, de szinte teljesen hasonló frizurával villog mostanában Anne Hathaway színésznő. A Neveletlen hercegnő egykori szereplője szinte pont ugyanúgy viselte korábban hosszú hajkoronáját, mint Ördög Nóra, és a rövid hajjal is hasonlít a magyar műsorvezetőre.
Hathaway új filmje miatt vált meg gyönyörű barna hajától; a Nyomorultak című regény újabb moziadaptációjában Hugh Jackman és Russell Crowe mellett játszik.

 
Hollywoodi világsztár utánozza Ördög Nórát
 
Hollywoodi világsztár utánozza Ördög Nórát

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top