2017. 08. 18. Ilona

Ez Bálint Antónia legújabb szenvedélye

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Bokszedzésre jár az egykori szépségkirálynő. Nemcsak a feszültséget vezeti le ilyen módon a gyermeke apjával pereskedő Bálint Toncsi, hanem saját maga megvédésre is felkészül – írja a Blikk.
2012. 08. 01. |

Kövess minket!

f Ajánlom
Ez Bálint Antónia legújabb szenvedélyeHetente két alkalommal bokszedzésre jár az egykori szépségkirálynő, akit a volt ökölvívó-világbajnok, Miló Viktória edz. Az ötéves kislányát még mindig szoptató Bálint Antóniának az önvédelem mellett a stresszkezelésben is segít a legújabb szenvedélye, amelyet pár hónapja űz. „Manapság zajlik körülöttem az élet, és azt hiszem, nem árt, sőt jobb, ha inkább a bokszzsákon vezetem le a feszültséget, mert ha ott tenném, ahol igazán szeretném, akkor abból baj lenne. Inkább a szákot verem szanaszét”
– jelentette ki Toncsi, aki úgy érzi, exével, Földesi-Szabó Lászlóval már így is elég mélyre süllyedtek a pereskedéssel. Az egykori szépségkirálynő – akire volt párja még gyámügyest is küldött – nem titkolja, a kőkemény edzéssel pár pluszkilótól is meg szeretne szabadulni, ugyanis a boksz égeti legjobban a zsírt a karról.
Olvass tovább

Hozzászólások