Királynő lett a Barátok közt sztárjának lányából

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Nagyon büszke a lányára R. Kárpáti Péter, hiszen elsöprő győzelmet aratott egy szépségversenyen. A 17 éves Rebekát ugyanis Soltvadkert szépévé választották – írja a Bors.
2012. 07. 31. |

Kövess minket!

f Ajánlom
Királynő lett a Barátok közt sztárjának lányábólA Barátok közt egykori sztárjának lánya a hétvégén elnyerte a Soltvadkert Szépe címet. Tizenöten pályáztak a címre, végül R. Kárpáti Péter lánya nyert fölényesen, így az ő fejére került a korona. „Álszentség lenne azt mondani, hogy teljesen váratlanul ért bennünket a győzelme, hiszen benne volt a pakliban, két kisebb szépségversenyen már első lett”
– mondta a színész. Az egykori sorozatsztár – akit a hírek szerint a TV2 is csábít – egyáltalán nem félti a lányát a siker árnyoldalaitól. R. Kárpáti Péter biztos abban, hogy Rebekát nem szédíti majd el a siker, és sosem fogad el protekciót. A királynővé koronázott lánya több ajándékkal is gazdagodott: ékszereket, egy wellnesshétvégét és komoly összegű kozmetikai csomagot kapott, valamint egy egyhetes horvátországi nyaralást, ahova barátját, a Csillag Születikben feltűnt Appril Project táncosát, Kazarján Denielt viszi magával.
Olvass tovább

Hozzászólások

Tulipáncsokor 2012-07-31 17:34

Az értelmetlen tiltást én sem támogatom, én általában meg szoktam beszélni a gyerekeimmel, hogy miért nem támogatok valamit. Elmondom a véleményemet, ők elmondják, hogy ők hogy látják és a végén megegyezünk valamiben.

 

Ettől függetlenül lebeszélném a lányomat egy ilyen nyaralásról, de ez nyilván a mi dolgunk lenne.

 

payaboy 2012-07-31 16:55

"Tehát Nálad az egyik kizárta a másikat. Sarkítás. Te tetted ezt. Mintha nem járhatna együtt a kettő."

 

Komolyan kételkedek a két diplomában és OKTV eredményben.

 

Én a "minden percét az tölti ki" szövegre ugrottam. Nem, nem az tölti ki minden percét, de fontosabb neki, mint egy szépségverseny.

Ennyi. Konkrétan a modelkedést hagyta abba, mert rájött, hogy hülyeség. Fontosabb a tudás, mint a picsariszálás.

payaboy 2012-07-31 16:45

Mert még gyerek.

 

Pl. 17 éves kora előtt nem lehetett jogosítványa. 18 éves kora előtt meg nem mehet kettesben a barátjával nyaralni. 

Mert még fiatal hozzá.

Nem marad le semmiről. Tudod biológiailag gyermeket is szülhetne, de pont annyira érett rá, mint más felnőtt dologra.

mosómasa 2012-07-31 16:37

Te magad írtad, hogy "  Valahogy neki nem a szépségversenyen indulás jár az eszében, hanem a tanulmányi versenyek, nyelvvizsgák."

 

Tehát Nálad az egyik kizárta a másikat. Sarkítás. Te tetted ezt. Mintha nem járhatna együtt a kettő.

 

De akkor megkérdezem: Te miért (konkrétan miért) nem engednéd el a lányodat a barátjával Horvátországba nyaralni? tegyük fel, hogy anyagi akadálya nincs.

De ne közhelyeket mondj, hogy mert ilyen korban még, meg ne ezzel foglalkozzon és társai, hanem konkrét dolgokat.  

payaboy 2012-07-31 16:12

" Szétütök, ha valami mocskosat tapasztalok a versenyen! – jelentette ki határozottan R. Kárpáti Péter (49), a Barátok közt sztárja, akinek lánya, Rebeka (17) szombat este ringbe száll a Miss Középiskola királynői címért."

 

Ezek szerint Kárpáti apuka is ismeri ezt a világot.

 

"Ugyanakkor félti Rebekát, hisz vezetett már ilyen műsort, pontosan tudja, ilyenkor előkerülnek az idősödő, teli pénztárcájú szponzorok, akik a fiatal lányoknak előszeretettel udvarolnak. A színész szerint Rebekának a helyén van az esze, így nem szippanthatja be a show-biznisz, és senki sem kábíthatja el üres ígéretekkel."

 

"Kifejezetten ügyeltünk arra, hogy a szépségverseny versenyzői körül ne nyüzsögjenek azok a gazdag üzletemberek, akik a fiatal lányok közül szeretnének választani maguknak barátnőt – mondta id. Éliás Gyula, a verseny zsűrijének tagja."

 

Hát persze.

payaboy 2012-07-31 16:08

"Abban viszont semmi rosszat nem látok, ha valaki a barátjával elmegy a tengerpartra és ott fürdenek, sétálnak, napoznak, esznek, isznak"

Feltéve, ha felnőtt emberekről van szó.

 

"ennyi idősen nagyon gáz, ha valakinek minden percét a nyelvvizsga és a tanulmányi verseny tölti ki."

 

Te valami értelmi gátlót szedsz?  Ha azt írom, hogy szeretem a bécsi szeletet, te ebből is arra következtetsz, hogy éjjel-nappal bécsi szelettel tömöm magam?

 

"Szintén álszent/demagóg az a hozzáállás, hogy valakinek 17-18 évesen kizárólag a tanuláson járjon az esze."

És újra, és újra...

 

Te csak két végletet ismersz?

 

"Te elfogult apukaként el sem tudod képzelni, hogy a Te kislányod fiúzzon"

Dehogynem! :)

Ez azért nem egyenlő azzal, hogy "szépségversenyen" induljon.

 

"kitartok azon álláspontom mellett is, hogy akárhány szépségversenyen is vesz részt valaki, normális családban, megfelelő példával NEM lesz belőle kurva."

Valóban nem  szükségszerű. Én viszont veled ellentétben ismertem a szépségversenyek világát, és állíthatom neked,jóval több ott a kurvoid hajlamú női egyed, mint egy OKTV történelem versenyen.

mosómasa 2012-07-31 15:49

Nem érzem a logikát a mondandódban, bevallom.

 

A gyilkosság objektíve rossz dolog (zárójelben: a gyilkosság sem TILOS, hanem büntetendő, de ez tényleg mellékvágány). Abban viszont semmi rosszat nem látok, ha valaki a barátjával elmegy a tengerpartra és ott fürdenek, sétálnak, napoznak, esznek, isznak stb.

 

Én éppen betöltöttem a 18-at (tehát kb. annyi voltam, mint Rebeka), amikor először nyaraltam a barátommal, igaz, csak belföldön. Nem lett semmi bajom, rossz ember (nő) sem lett belőlem.

 

Álszent, amit írsz. Ugyan szépségversenyen én sem indulnék (mármint, ha nagyon szép lennék), de ennyi idősen nagyon gáz, ha valakinek minden percét a nyelvvizsga és a tanulmányi verseny tölti ki.

Mondom mindezt úgy, hogy amikor ez az ominózus nyaralásom volt, már volt egy nyelvből középfokú C típusú nyelvvizsgám, egy másikból is azonos szinten álltam, és OKTV-n mentességet nyertem egyetemre, és szereztem is 2 diplomát. Szóval nem kellene ilyen fölényesen kioktatni.

 

Szintén álszent/demagóg az a hozzáállás, hogy valakinek 17-18 évesen kizárólag a tanuláson járjon az esze. Mondd, tényleg úgy gondolod, hogy 8-14-ig az iskolában van, 14-15 közt ebédel, 15-22-ig tanul (suliba, nyelvvizsgára, versenyre) (közben futva bekap valamit vacsorára), aztán lefekszik aludni? Nem is gondol másra? Nálam egy normál tizenéveshez hozzátartozik az is, hogy érdeklődik a másik nem iránt, szórakozik, fiúkkal jár stb. Engem anyaként megnyugtatna, ha lenne egy barátja (ha az értelmes, normális), mert ha ketten mennek bárhova, kevésbé félteném stb.

 

Persze Te elfogult apukaként el sem tudod képzelni, hogy a Te kislányod fiúzzon, szexeljen, pedig el kell, hogy keserítselek, ha nem neveltétek penészvirágnak (és biztosan nem), akkor ez nem kerülhető el.

 

Ahogy írtam is, harminc elmúltam már, az ismeretségi körömben hasonló korúak vannak (párok vagy kisgyerekesek), így csak hallok eseteket, vagy elég kinézni a facebookra, hogy tinédzser lányok mit művelnek, milyen képeket raknak ki.

 

Fő gondolataim ehhez tehát:

 

1. az imént említett lányok feltehetően nem megfelelő értékrendet sajátítottak el otthon. Őket sem tiltással kellene megrendszabályozni, hanem megfelelően élni otthon (ill. kellett volna). Tettek, nem szavak. És kitartok amellett, hogy 18 évesen a szex nemcsak hogy nem bűn, de egy teljesen elfogadható, normális dolog (hozzáteszem, 1-2 hónap, és nagykorú, ha még nem az... megtiltani neki???).

 

2. kitartok azon álláspontom mellett is, hogy akárhány szépségversenyen is vesz részt valaki, normális családban, megfelelő példával NEM lesz belőle kurva.