Sztárok

Tom Cruise és Katie Holmes még mindig szeretik egymást

Közös barátjuk, Adam Shankman szerint a válófélben lévő páros tagjai még mindig nagyon szeretik egymást, igaz, barátokként.

A közel öt év házasság után válás előtt álló egykori párossal kapcsolatban hetek óta megy találgatás. Mi a szakítás oka, mennyire lesz botrányos a válás, mikor kezdődik a nyilvános sárdobálás? Utóbbi, legalábbis, ha hihetünk Adam Shankman rendezőnek, biztosan nem lesz. Tom Cruise és Katie Holmes közös barátja szerint ugyanis a két színész még mindig „szereti egymást”. A Mindörökké rock című film rendezője mindezt Ryan Seacrest amerikai műsorvezetőnek nyilatkozta mindezt, hozzátéve, hogy mindketten jól vannak.

Tom Cruise és Katie Holmes még mindig szeretik egymást

„Nagyon szeretik egymást, és hisznek egymásban. Én mindkettőjüket szeretem, és csakis jót kívánok nekik a jövőben” – mondta el az interjúban Shankman, amit pár napja az egyik érintett is megerősített. Tom Cruise ugyanis szokatlan módon válaszolt a nyomában loholó paparazziknak a hogylétét firtató kérdésre. Annyit mondott, jól van.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top