Egyre szexibb a Jóbarátok szívtiprója

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Matt LeBlanc és Lisa Kudrow, azaz Joey Tribbiani és Phoebe Buffay egy Jóbarátok-találkozón ölelkezett össze egy fotó kedvéért. Az évek rajtuk is látszódnak, de Joey talán szexibb, mint valaha.
2012. 07. 31. |

Kövess minket!

f Ajánlom
Egyre szexibb a Jóbarátok szívtiprójaMonica és Rachel barátsága mellett kettejük filmvászonbeli kapcsolata volt az egyik legközelebbi és legbensőségesebb a sorozatban. A tizedik, egyben utolsó évad befejezésekor éppen Joey, azaz Matt LeBlanc volt az, aki szakadó hóesésben összeadta Phoebe-t, vagyis Lisa Kudrow-t vőlegényével, Mike-kal. Azóta jó néhány év telt el, de a két színésznek jót tett az öregedés, hiszen Joey-ra és Phoebe-re ráfért a megkomolyodás...

A páros a 2004-ben véget ért Jóbarátok forgatások óta is nagyon jól kijön egymással, amit a Beverly Hilton Hotelben tartott CW, CBS, and Showtime 2012 Summer TCA partin is bizonyítottak.
A 49 éves színésznő és a 45 éves kollégája, akik közel tíz évig voltak munkatársak a Jóbarátok című sorozatban, egyaránt aktív színészek. Lisa a Web Therapy as Fiona Wallice című, saját webes-tévés produkció főszereplője, Matt pedig önmagát játssza egy tévés sorozatban.
Olvass tovább

Hozzászólások

MaganyosAngyal 2012-07-31 20:41

Monica és Rachel barátsága mellett kettejük filmvászonbeli kapcsolata volt az egyik legközelebbi és legbensőségesebb a sorozatban.

Nem azt írták,hogy A  legközelebbi és legbensőségesebb ,hanem az egyi.

Így helyes ;)

sanyi100 2012-07-31 16:12

"Monica és Rachel barátsága mellett kettejük filmvászonbeli kapcsolata volt az egyik legközelebbi és legbensőségesebb a sorozatban." Ez a megállapítás nem igaz.A sorozatban Joey és Chandler barátsága volt a legközelebbi és a legbensőségesebb.

Nők Lapja Cafe 2012-07-31 16:12

Matt LeBlanc és Lisa Kudrow, azaz Joey Tribbiani és Phoebe Buffay egy Jóbarátok találkozón ölelkezett össze egy fotó kedvéért. Az évek rajtuk is látszódnak, de Joey talán szexibb, mint valaha.

Nők Lapja Café: Egyre szexibb a Jóbarátok szívtiprója