Sztárok

Egyre szexibb a Jóbarátok szívtiprója

Matt LeBlanc és Lisa Kudrow, azaz Joey Tribbiani és Phoebe Buffay egy Jóbarátok-találkozón ölelkezett össze egy fotó kedvéért. Az évek rajtuk is látszódnak, de Joey talán szexibb, mint valaha.

Egyre szexibb a Jóbarátok szívtiprójaMonica és Rachel barátsága mellett kettejük filmvászonbeli kapcsolata volt az egyik legközelebbi és legbensőségesebb a sorozatban. A tizedik, egyben utolsó évad befejezésekor éppen Joey, azaz Matt LeBlanc volt az, aki szakadó hóesésben összeadta Phoebe-t, vagyis Lisa Kudrow-t vőlegényével, Mike-kal. Azóta jó néhány év telt el, de a két színésznek jót tett az öregedés, hiszen Joey-ra és Phoebe-re ráfért a megkomolyodás…

A páros a 2004-ben véget ért Jóbarátok forgatások óta is nagyon jól kijön egymással, amit a Beverly Hilton Hotelben tartott CW, CBS, and Showtime 2012 Summer TCA partin is bizonyítottak.
A 49 éves színésznő és a 45 éves kollégája, akik közel tíz évig voltak munkatársak a Jóbarátok című sorozatban, egyaránt aktív színészek. Lisa a Web Therapy as Fiona Wallice című, saját webes-tévés produkció főszereplője, Matt pedig önmagát játssza egy tévés sorozatban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top