Sztárok

Nyilvánosan kért bocsánatot Hajdú Péter

Bándy Kata édesanyja megelégelte a Frizbi műsorvezetője és Puzsér Róbert vitáját. Arra kérte a tévést, hogy ne emlegesse többé a lánya nevét, aki megígérte, hogy tiszteletben tartja a gyászát – írja a Bors.

Nyilvánosan kért bocsánatot Hajdú PéterBándy Kata meggyilkolása kapcsán egymásnak ugrott Hajdú Péter és Puzsér Róbert, a CSISZ szókimondó ítésze. Vitájuk napok óta folyt, a meggyilkolt rendőrségi pszichológusnő édesanyját azonban megviselte a két tévés csatározása, sírógörcsöt kapott a háborúskodásuktól. Először a Facebookon üzent az érintetteknek, mert megelégelte a kettőjük vitáját. Bejegyzésének azonban nem volt foganatja, Hajdú és Puzsér csatározása pedig folytatódott. A tévések immár egyre indulatosabban üzengettek egymásnak. A gyászoló édesanya ekkor levelet írt a Cipruson nyaraló Hajdúnak, és arra kérte, hagyjon fel a lánya halálát érintő nyilvános megszólalásokkal. A Frizbi műsorvezetője bocsánatot kért a közösségi portálon. Megígérte Edit asszonynak, hogy tiszteletben tartja a gyászát, és többé nem említi nyilvánosan a meggyilkolt lány nevét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top