Sztárok

Teljesen megváltozott Gombos Edina férje

A műsorvezetőnő másfél hónap alatt lefogyasztotta a kubai párját. A 97 kilósra hízott Alberto alatt immár tíz kilóval kevesebbet mutat a mérleg – írja a Bors.

Teljesen megváltozott Gombos Edina férjeAnyósa és felesége kiváló konyhájának köszönhetően 100 kiló felé közeledett Gombos Edina férje, ezért párja segítségét kérte. Mint Edina elmondta, kubai férje száműzte a kenyeret és a tésztaféléket a tányérjáról, és arra kérte, hogy csatlakozzon a fogyókúrájához. „Amíg ő másfél hónap alatt tíz kilót dobott le, addig én kettőt-hármat” – árulta el az Aktív háziasszonya, aki nagyon büszke a férjére.  Edina ugyan látta, hogy férje egyre csak hízik, de mint mondja, szerinte egy férfi legyen férfias. Ám ha kedvese soványabban jobban érzi magát, akkor ő abban is támogatja, s ha kell, ő is futócipőt húz. A takarítónőnek állt műsorvezetőnő egyébként háziasszonyként odafigyel arra, hogy egészségesen főzzön, például az édességekhez nádcukrot használ, a szendvicsekhez pedig sokmagvas kenyeret.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top