Sztárok

Brutálisan kigyúrta magát a sikeres megasztáros

Olyan izmos lett Dér Heni teste, hogy akár fitneszversenyen is indulhatna. A Sugarloaf énekesnője kőkemény edzéssel és rendszeres futással gyúrta ki magát – írja a Blikk.

Brutálisan kigyúrta magát a sikeres megasztárosA fitneszmodellek között is megállná a helyét Dér Heni, mivel olyan izmosra kigyúrta magát. A 26 éves énekesnő – akinek legutóbb VV Attila szólt be – heti három alkalommal jár edzeni, emellett pedig futással és színházi táncos szerepével is rádolgozott izmai növekedésére. A Fluor Tomival összebalhézó egykori megasztár ugyanis megelégelte, hogy mindig volt rajta néhány pluszkiló, amitől sehogy sem tudott megszabadulni. Heni teste egyre jobban formálódott, sőt mostanra már hatalmas izmokat növesztett. A tiniket magára haragító énekesnő azonban nem szeretné, ha nőies idomai férfiassá válnának. „Az ismerőseim már mondogatják, hogy lassan indulhatnék egy fitneszversenyen, olyan izmos lettem” – mondta a Sugarloaf énekesnője, aki az éneklés mellett mostanság az első színházi szereplésére koncentrál.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top