Brutálisan kigyúrta magát a sikeres megasztáros

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Olyan izmos lett Dér Heni teste, hogy akár fitneszversenyen is indulhatna. A Sugarloaf énekesnője kőkemény edzéssel és rendszeres futással gyúrta ki magát – írja a Blikk.
2012. 07. 31. |

Kövess minket!

f Ajánlom
Brutálisan kigyúrta magát a sikeres megasztárosA fitneszmodellek között is megállná a helyét Dér Heni, mivel olyan izmosra kigyúrta magát. A 26 éves énekesnő – akinek legutóbb VV Attila szólt be – heti három alkalommal jár edzeni, emellett pedig futással és színházi táncos szerepével is rádolgozott izmai növekedésére. A Fluor Tomival összebalhézó egykori megasztár ugyanis megelégelte, hogy mindig volt rajta néhány pluszkiló, amitől sehogy sem tudott megszabadulni. Heni teste egyre jobban formálódott, sőt mostanra már hatalmas izmokat növesztett. A tiniket magára haragító énekesnő azonban nem szeretné, ha nőies idomai férfiassá válnának. „Az ismerőseim már mondogatják, hogy lassan indulhatnék egy fitneszversenyen, olyan izmos lettem” – mondta a Sugarloaf énekesnője, aki az éneklés mellett mostanság az első színházi szereplésére koncentrál.
Olvass tovább

Hozzászólások

ntasi 2012-08-01 09:44

Nem sokkolóan???? Nahát... :D

Torolt_felhasznalo_139892 2012-08-01 08:17

"Brutálisan kigyúrta magát"

"hatalmas izmot"

 

WTF?! Szép, egészséges, sportos alkat, nincs vele semmi gond, minden brutálisan lottyedt nagyseggu kovethetné a példáját.

epipapi 2012-07-31 21:13

" A tiniket magára haragító énekesnő azonban nem szeretné, ha nőies idomai férfiassá válnának. ,,

Kár is lenne érte!

Nők Lapja Cafe 2012-07-31 21:13

Olyan izmos lett Dér Heni teste, hogy akár fitneszversenyen is indulhatna. A Sugarloaf énekesnője kőkemény edzéssel és rendszeres futással gyúrta ki magát - írja a Blikk.

Nők Lapja Café: Brutálisan kigyúrta magát a sikeres megasztáros