Sztárok

Damu Roland dühös, tagad, és sajnálja magát

Damu Roland egy ideje már börtönben ül, sőt dolgozik, de lelkiismereti válságot nem okozott nála a fogság. Inkább egyre több szempontból tekinti áldozatnak magát.

Damu Roland dühös, tagad, és sajnálja magátDamu Roland eddig is kitartóan tagadta a vele szemben Palácsik Tímeával kapcsolatban emelt vádakat, mára viszont még inkább áldozatnak tekinti magát. Az ítélethirdetés előtt még menyasszonyi státuszban lévő Juditot sem pofozta meg állítása szerint, jelenlegi barátnőjével kapcsolatban pedig egyenesen értetlenül áll a közvélemény bántásai előtt. „Bármit, amit csinálok, nagyítóval figyelik” – panaszolta a börtönben a hot!-nak, hozzátéve, hogy mivel heteroszexuális férfi, teljesen természetes, hogy rövid idővel menyasszonyával való szakítása után szabad utat engedett a vágyainak, és összejött pszichiátriai betegtársával, Edinával. Meggyőződése, hogy a lány stabil, és hogy kitart mellette, amíg szabadul.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top