Sztárok

Dobbanj együtt a sikerért!

Ha igazi sportrajongó vagy, itt a lehetőség, hogy megmutasd: szívből szurkolsz olimpikonjainknak!

A T-Home által létrehozott www.igazirajongok.hu oldalon keresztül – Facebook fiókkal történő belépést követően – virtuális szívdobbanás elküldésével jelezhetjük szurkolásunkat, támogatásunkat az olimpián részt vevő versenyzők, csapatok felé, ez által segítve őket a lehető legjobb eredmények elérésében. „Szívdobbanásunk” az olimpikonoknál is azonnal érzékelhetők lesznek: a T-Home számukra az ötkarikás játékokra való utazás előtt különleges RajongóSzíveket adott át – ezek a szívek elkísérik őket Londonba és az egész olimpia ideje alatt velük lesznek. A szívdobbanás elküldésével a RajongóSzív megdobban és felvillan, így a sportolók mindig tudni fogják, milyen sokan és gyakran gondolunk rájuk a világ valamely pontján.

Mindezen kívül a budapesti városligeti Telekom Olimpiai Szurkolói Klubban, valamint az Erzsébet téren vasárnaptól látható interaktív üzenő falakon megtekinthetjük saját, vagy más szurkolók által a www.igazirajongok.hu oldalon keresztül elküldött üzeneteket, amelyeket az adott oldalon és a helyszíneken el is olvashatunk.

A RajongóSzívet bemutató sajtótájékoztatón Christopher Mattheisen, a Magyar Telekom elnök-vezérigazgatója (középen) Kovács István és Szabó Bence olimpiai bajnokokkal.
A RajongóSzívet bemutató sajtótájékoztatón Christopher Mattheisen,
a Magyar Telekom elnök-vezérigazgatója (középen)
Kovács István és Szabó Bence olimpiai bajnokokkal.

Az innováció terén élen járó T-Home speciális,  az Interaktív TV-szolgáltatás funkciói között elérhető, külön díj nélkül igénybe vehető London Interaktív alkalmazást fejlesztett az olimpiai közvetítésekre kíváncsiak számára. Így amellett, hogy a tévé képernyőjén szinte azonnal értesülhetünk az olimpiával kapcsolatos információkról, az MTVA által közvetített ötkarikás eseményekről sem maradunk le. Interaktív TV-előfizetőként az új funkcióknak köszönhetően ugyanis a szolgáltatás Archív TV kínálatában a versenyeket, meccseket követően egy órával, 3 napon keresztül megtalálhatjuk és visszanézhetjük azokat, amelyek SD és – a HD képes tévékészülékkel rendelkező ügyfelek számára – HD minőségben is elérhetők lesznek.

Szurkoljunk szívből olimpikonjaink sikeréért a neten és a tévé előtt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top