Sztárok

Nagyon meghízott Molnár Anikó

Kipihenten, kigömbölyödve tért haza Amerikából. Egyelőre nincs munkája, továbbra is szülei pomázi házában lakik az egykori valóságshow-hős – írja a Blikk.

Nagyon meghízott Molnár AnikóA legnagyobb titokban költözött haza Amerikából Molnár Anikó, ráadásul igencsak kikerekedve. Az egykori Nagy Ő – aki már korábban is küzdött súlyproblémákkal – már hetek óta újból Pomázon él az édesanyjával közös házban. A bulvárlap szerint az USA-ban szerencsét próbáló Anikó jókedvűen, energiával feltöltődve tért haza, csak külsejében történt némi változás: szőkéről barnára festette a haját, és jó néhány kilót felszedett. Az elmúlt két év alatt több kaliforniai iskolát is elvégzett. Hét új szakmával tért haza a tengerentúlról, a smink- és maszkmesterképzés után sebkészítési és szobrászkurzusra járt. A bulvárlap úgy tudja, egyelőre nincs munkája Anikónak, aki pár éve még a krupiékarriert fontolgatta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top