Sztárok

Életmentő műtétre volt szüksége a Jóban Rosszban sztárjának

Baronits Gábor megfogadta, hogy többé nem ül motorra. A színész azért mondott le erről a szenvedélyéről, mert kis híján belehalt egy súlyos balesetbe.

Életmentő műtétre volt szüksége a Jóban Rosszban sztárjánakFelhagyott a motorozással a barátnőjével Fehéroroszországba készülő Baronits Gábor. Pár éve ugyanis majdnem az életébe került ez a szenvedélye. Egy autós nem adta meg az elsőbbséget, és nyolcvannal egymásba rohantak. „Húsz métert repültem. Csak a mentők kiérkezésekor vettem észre, hogy zsibbad a bal lábam. Rettenetesen megijedtem” – emlékezett vissza a hot! magazinnak Ungár Anikó fia, akit a kamera előtti szex sem zavar. Gábort azonnal meg kellett műteni, mert leszakadt a lépe, belső vérzése volt, és a csípőjének egy darabja is letört. A megizmosodott sorozatsztár akkor döntötte el, hogy felhagy ezzel a szenvedélyével, sőt az édesanyjának is a szavát adta. „Megfogadtam neki, hogy amíg él, nem ülök motorra. Semmi szükség rá, hogy rettegésben töltse a napokat, amikor tudja, hogy motorozom” – mondta a színész, aki immár kocsival is roppant óvatosan vezet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top