Sztárok

Betett a túlsúly Király Linda karrierjének

Meghízott az énekesnő, még Schobert Norbi sem tudta lefogyasztani. A pluszkilói miatt ráadásul ugrott egy nemzetközi sztárszerződés – írja a Blikk.

Betett a túlsúly Király Linda karrierjénekNemhogy nem sikerült lefogynia Király Lindának, de meg is hízott. Pedig egy sikeres külföldi karrier előtt állt az énekesnő, aki évek óta küzd a kilókkal: a világszerte ismert és sikeres Fugees együttes egyik alapító tagja úgy döntött, hogy bevenné a magyar lányt egy háromtagú lánybandába. Ehhez viszont Lindának formába kellett volna hoznia magát. A fogyás azonban nem jött össze, még Schobert Norbinak sem sikerült lefogyasztani az énekesnőt, aki ráadásul folyamatosan csak hízik. Így dugába dőlt az álomkarrier. „Linda abbahagyta az edzéseket nálunk, pedig tilos felfüggeszteni az életmódváltást, ha valaki belekezd. Nála azt gondolom, fejben dől el minden. (…) Akaraterő kell hozzá. Lindának az a sorsa, hogy legyőzze önmagát” – vélekedik Schobert Norbi. Linda apja, Király Tamás csupán szűkszavúan kommentálta lánya pluszkilóit: „Mi van akkor, ha neki most pont az tetszik, hogy felszaladt rá néhány kiló? A vőlegénye így szereti, és ez a lényeg.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top