Sztárok

Kigyúrta magát a börtönben Damu

Keményen edzi magát és vegetáriánus lett a börtönbüntetését töltő egykori sorozatsztár, aki katonai kiképzőtáborként fogja fel a rács mögötti létet. Celláját új barátnőjének a fotói díszítik – írja a Blikk.

Kigyúrta magát a börtönben DamuA 4,5 évre ítélt Damu Rolandra lefogyott és kigyúrta magát a tiszalöki börtönben, a feje pedig kopaszra lett borotválva. Nem törte meg a bent eddig eltöltött idő, bár eleinte közel sem volt olyan nyugodt, mint most, állítása szerint órákon át üvöltött volna. Mint a bulvárlapnak elmondta, ahhoz, hogy túlélje a börtönlétet, kitalált egy szerepet: katonának képzeli magát, aki egy kemény kiképzésen vesz részt. „Azt az örömet, hogy Damu kikészült, nem adom meg senkinek, főleg azoknak, akik idejuttattak” – hangsúlyozta a konyhai kisegítőként dolgozó egykori sorozatsztár. A milliókat követelő színész hajnalban kel, majd megcsinál tízszer húsz fekvőtámaszt, és elszív pár cigit. A börtönlét alig vegetáriánus lett, kérésére vega étkezést biztosítanak számára, például hús helyett szójából készült fasírtot kap. Mivel odafigyel az étkezésére, alaposan megizmosodott: nem jár a konditerembe, hanem a cellájában edz: esténként 40 percen át helyben fut, majd pontban tíz órakor lefekszik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top