Milliós gázsiért maszekolnak a musicalsztárok

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Németországban lépnek fel az Operettszínház tagjai. A színészek a 300 előadásból álló turnéért sztárgázsit kapnak – írja a Blikk.
2012. 07. 24. |

Kövess minket!

f Ajánlom

A Budapesti Operettszínház mesemusicaljének, a Szépség és a Szörnyeteg című darabnak a sztárjai jelenleg Németországban turnéznak. Drezdában és Mannheimben lépnek fel, naponta akár kétszer is. A bulvárlap úgy tudja, a művészek a 300 előadásért a szokásos itthoni fellépti díjuknál jóval magasabb összegért játszanak, így az előadás-sorozatért milliós nagyságrendű gázsi is ütheti a markukat. Homonnay Zsolt és neje, Polyák Lilla családostul költözött ki Németországba a turné idejére, magukkal vitték a két gyereküket is. „Németül játszunk. (...) Fellépti díjról nem beszélhetek, de persze megéri, és jól jön ez a nyáron, főleg, hogy a sok munka mellett kicsit nyaralunk is” – nyilatkozta Homonnay.

Milliós gázsiért maszekolnak a musicalsztárok

 

Olvass tovább

Hozzászólások

Maja Sager 2012-07-24 12:04

Ahelyett, hogy büszkék lennének rájuk ,  már most bántják őket...Ó magyar mentalitás.......Fog ez még változni......::

Hizs megdolgoznak azért a pénzért, akkor???? Bezzeg  OV.  akkor és attól szedhet (egy egész néptől ) amikor üres a bugyellárisa.....

Torolt_felhasznalo_483454 2012-07-24 11:29

Szedjétek el tőlük a pénzt, mint az elvtársak anno.
AKKOR nem lesz min irigykedni!

werbo55 2012-07-24 11:19

Remek, menjenek is tehetséges fiatalok, tőlük igazán nem lehet irigyelni, ha jól megfizetik ki is kell használni a lehetőséget.

Nők Lapja Cafe 2012-07-24 11:19

Németországban lépnek fel az Operettszínház tagjai. A színészek a 300 előadásból álló turnéért sztárgázsit kapnak - írja a Blikk.

Nők Lapja Café: Milliós gázsiért maszekolnak a musicalsztárok