Jennifer Lopez tinis divatbakija

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Az énekesnő a lazánál is lazább próbált lenni. Így járt.
2012. 07. 24. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Jennifer Lopez amatőr divatbakit vétett Jennifer Lopez a minap New York utcáit járta pasijával, amikor egy lesifotós lencsevégre kapta, hogy aztán mi is „gyönyörködhessünk” az öltözékében.

Minimum megkérdőjelezhető az is, hogy fekete-fehér szettjéhez vajon mennyire illik színes, etnós mintázatú fejkendője. Ennél azonban egy jóval virítóbb hibát is sikerült elkövetnie szettjének összeválogatásakor: nevezetesen, hogy fekete felsőrésze alá fehér melltartót vett fel, ami persze annak rendje és módja szerint átütött az áttetsző anyagon.

A bakira pedig még az sem mentség, hogy a melltartó színe legalább passzol a nadrágéhoz, annak ugyanis a felsőhöz kellene mennie – vagyis inkább észrevehetetlennek maradnia alatta. 

Olvass tovább

Hozzászólások

Rena__ 2012-07-24 20:28

Minimum halálbünti. De mi jár az nlc firkászoknak?

windprincess 2012-07-24 15:10

Ez aztán a hír

:D

andi92 2012-07-24 14:46

Hehe, majd pont az NLC kis no-name cikkirocskai fogjak megmondani, hogy mi a divatbaki :-))))) Egyre primitivebbek az iromanyok...ami magaban nem baj, nyilvan erre is van boven igeny, de nem lehetne nem belekeverni ezeket a cikkeket a forumtemak koze ???

girl27 2012-07-24 14:42

Meg ez a cím is, hogy amatőr divatbaki. "A divat mondja meg, hogy ki vagy?" az ilyen hülyeségek miatt van olyan sok kényszeresen cselekvő és megfelelni vágyó nem önazonos tini és fiatal. Ki nem xarja le a divatot, azt kell felvenni ami jól áll és kényelmes!! Az egyéniséget nem a divat irányítja. Csak a majmok utánozzák ennyire egymást, a birkák, akik beállnak a sorba és a tömegbe. Amikor az utcán 5 perc alatt már a 20. ugyanolyan felsőt vagy szoknyát látod, mint amit felvettél, mire jó ez??? Majomparádé. "...takarodj haza."

 

pihe** 2012-07-24 14:39

jaj már !! cicikre gerjed a t.cikkíró, és ottan csámcsog. most mit kell még neked is bántani szegényt :(

girl27 2012-07-24 14:36

"Mekkora baki" tényleg! Szerintem az a k.nagy baki, hogy ez a cikk egyáltalán megíródott. Komolyan mondom, most ez a legnagyobb problémád médiaszakos gyakornok? ezért akarsz újságíró lenni, hogy ilyen hülyeségeket írogass???? shame on you!

beautifuli 2012-07-24 14:34

Szörnyű ez a sok rossz indulat!!! Nlcafe úgy veszem észre mostanában melltartó fóbiás. Ciki a szilikon pánt, ciki ez, ciki az. Szerintem is az a lényeg, hogy boldog!! és nem az, hogy egyszer nem volt tiptop!