Jennifer Lopez tinis divatbakija

Az énekesnő a lazánál is lazább próbált lenni. Így járt.

Jennifer Lopez amatőr divatbakit vétett Jennifer Lopez a minap New York utcáit járta pasijával, amikor egy lesifotós lencsevégre kapta, hogy aztán mi is „gyönyörködhessünk” az öltözékében.

Minimum megkérdőjelezhető az is, hogy fekete-fehér szettjéhez vajon mennyire illik színes, etnós mintázatú fejkendője. Ennél azonban egy jóval virítóbb hibát is sikerült elkövetnie szettjének összeválogatásakor: nevezetesen, hogy fekete felsőrésze alá fehér melltartót vett fel, ami persze annak rendje és módja szerint átütött az áttetsző anyagon.

A bakira pedig még az sem mentség, hogy a melltartó színe legalább passzol a nadrágéhoz, annak ugyanis a felsőhöz kellene mennie – vagyis inkább észrevehetetlennek maradnia alatta. 


Napi sztárok hírlevél

Minden nap, kora reggel a postaládádban a legfrissebb sztárhírek itthonról és külföldről. Iratkozz fel!


Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

pihe** 2012-07-24 14:39

jaj már !! cicikre gerjed a t.cikkíró, és ottan csámcsog. most mit kell még neked is bántani szegényt :(

girl27 2012-07-24 14:36

"Mekkora baki" tényleg! Szerintem az a k.nagy baki, hogy ez a cikk egyáltalán megíródott. Komolyan mondom, most ez a legnagyobb problémád médiaszakos gyakornok? ezért akarsz újságíró lenni, hogy ilyen hülyeségeket írogass???? shame on you!

beautifuli 2012-07-24 14:34

Szörnyű ez a sok rossz indulat!!! Nlcafe úgy veszem észre mostanában melltartó fóbiás. Ciki a szilikon pánt, ciki ez, ciki az. Szerintem is az a lényeg, hogy boldog!! és nem az, hogy egyszer nem volt tiptop!

pihe** 2012-07-24 14:21

"..így járt.."  mégis hogy? máglyán végezte vagy mi..

 

 

kerze 2012-07-24 14:10

Biztos nem lennék jó újságírónak. Ha én ránézek egy ilyen képre eszembe se jutna ilyen ruhafikázó írást rittyenteni köré. Max. annyit hogy lefotózták az utcán hétköznapi ruhában. Na persze ezt meg nyilván nem is olvasná senki :-((

Pimpőke 2012-07-24 14:09

Engem máááá úúúgy idegesít a NLc rendívüli stílusérzekkel megáldott, el nem ismert sztár sztááájliszt, köpködő, fikázós semmire sem jó szösszenetei.

 

Ez egy testszínű melltartó...úgy esett rá a fény, hogy átélátszik. Amúgy meg ha J.Lo. BÁRMIT is vesz fel az tuti előbb lesz szupermenő, mint ennek a rissz-rossz gépelgető nőcinek a tudomására jutna. pffffffffffffff

 

Mert ők csinálják a divatot, legyen az rossz, jó, szép, nem szép....

gnévi 2012-07-24 13:19

Atya ég, most mi lesz?????? Lényeg, hogy boldognak néz ki.

Nők Lapja Cafe 2012-07-24 13:19

Az énekesnő a lazánál is lazább próbált lenni. Így járt.

Nők Lapja Café: Jennifer Lopez tinis divatbakija

Kalkulálja ki Kötelezőjét!
14 biztosítóból válasszon Önnek megfelelőt! Gyors, egyszerű online kötés

További információk>>>

Videó