Sztárok

Mindenki Gesztesit akarja

Rengeteg kollégája jelentkezett Gesztesi Károlynál, hogy adjon nekik munkát az előkészületi stádiumban lévő, Ha eljön a Jeges című filmjében, amelyhez már megvan a pénzügyi háttér. A színész ugyanis több száz milliót kalapozott össze – írja a Blikk.

Mindenki Gesztesit akarjaNem marad munka nélkül a napokban a Mikroszkóp Színpadtól kirúgott Gesztesi Károly, hiszen bőven lesz elfoglaltsága a nagy költségvetésű filmjével. Ráadásul számos kollégáján is segíthet, akik a színházbezárások miatt állás nélkül maradtak. A producerként és rendezőként bemutatkozó, jelenleg szingliéletet élő Gesztesi sokaknak igent mondott, azonban így is bőven maradtak, akik egyszerűen nem kaphattak helyet a moziban. „Sokan szeretnének bekerülni, de sajnos nem tudom foglalkoztatni az összes színészt, akit szeretnék. Száznál több művész dolgozik majd a filmben. Még az egynapos szerepeket is neves kollégák játsszák majd (…), és tisztes gázsit kap mindenki” – árulta el az anyagi gondokkal küzdő Gesztesi, akinek a filmjében többek között Szabó Győző, Stohl András – aki akár 6-8 millió forintos szerződésre is számíthat –, Pokorny Lia és Fenyő Iván is szerepet kapna. Állítja, a több száz millió forintos büdzsé már megvan, vállalkozók és barátok adták össze a pénzt. A forgatások azonban a technikai előkészületek miatt csúsznak, így szeptember elseje helyett vagy az ősz második felében, vagy jövő tavasszal indulnának.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top