Sztárok

Csatornát váltott Puzsér

A Csillag Születik egykori ítésze új oldaláról mutatkozik be. Nemcsak műsorvezetőként tűnik fel az új csatornánál, hanem producerként is. Állítja, mindezt szenvedélyből csinálja – írja a Bors.

Új csatornához ment Puzsér Úgy tűnik, véget ért a médiaböjt Puzsér Róbert számára, hiszen új szerepben tűnik fel a kemény beszólásairól elhíresült kritikus. Puzsér ugyanis a Fix HD TV műsorvezetője lett. A CSISZ megmondóembere – akinek már több állásába is került a szókimondása – ugyanis csatlakozott egy olyan csatornához, amelyet az interneten lehet nézni, de eljut a Digi TV kábeles előfizetőinek otthonába is; ez maximum kétmillió előfizetőt jelenthet. „Ez egy olyan tévéműsor, ami alapvetően nem a tévézést, hanem az internetezés élményét szolgálja” – hangsúlyozta Puzsér az új projektről, amelynek a producere is ő. A tehetségkutató egykori zsűritagja a YouTube-videók között segít majd eligazodni a nézőknek. „A YouTube-on megtalálható videókat fogunk ajánlani. (…) Ebben nincs üzlet, ez számomra szenvedély” – árulta el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top