Külföldre szökött Keresztes Ildikó

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Spanyolországban, volt férje nélkül élvezte a nyaralást az X-Faktor mentora. A fantasztikus formában lévő énekesnőt teljesen feltöltötték a csajos programok – írja a Blikk.
2012. 07. 19. |

Kövess minket!

f Ajánlom
Külföldre szökött Keresztes IldikóSpanyolországba utazott nyaralni Keresztes Ildikó, ugyanis meghívta magához az ott élő barátnője. A hivatalosan is elvált énekesnő bomba formában van, jól érzi magát a bőrében. Elmondása szerint furcsa volt egyedül menni nyaralni, de élvezte. Ám csupán a repülőn volt egymaga, a barátnője – aki már két éve könyörög neki, hogy látogassa meg – már a reptéren várta, és igazi csajos napokat töltöttek együtt. Az X-Faktor mentorát úgy tűnik, nem viselte meg a válás, hiszen fantasztikus formában van. „A szerencsés géneknek köszönhetem, hogy így nézek ki, (...) én ugyanis még nem szabattam át magamon semmit” – jelentette ki a 47 éves énekesnő, akire ősztől a tehetségkutató újabb szériája vár. Mint mondja, igénye is van arra, hogy jól nézzen ki, mert magasan fejlett az esztétikai érzéke.
Olvass tovább

Hozzászólások

genre24 2012-07-21 21:36

Manapsag  mar  senkisem  "szokik"  meg  Magyarorszagrol!

 

Tudjatok-e  Ti  marha  NL-irocsapat,  hogy  mi  volt  a  VALODI  "szokes"???

Amikor  az  emberek  az  eletuket  kockaztattak,  kisgyerekeikkel  egyutt,  hogy  kiszabadulhassanak  a  kommunista  elnyomas  alol??

 

Nem  tudtok  ti  semmit!!

lime88213 2012-07-21 21:35

-.-

lime88213 2012-07-21 21:32

Hát mivel nem körözött bűnöző, és nem illegális bevándorló, meg szerintem mind a 2 reptéren bemutatta az útlevelét, ezért nem szökött, csak simán MENT... De muszáj a szenzációhajhászás.... És kedves carina, nem hiszem hogy neked olyan hú de szép hangod van, az Ildinek meg pont, hogy gyönyörű, és még ugyan képzett... -.- És a szépség nem minden!

semiramis 2012-07-21 16:37

szüzegymariam, ekkkkkkkkkkkkkkora hatasom van?!:D:D

 

 

(jeep-pel jarok, sok a gyerek meg a kutya, raadasul hegy is vagyon;)

... de van porsche a csaladban, piros, hivalkodo... nem kedvelem, tul alacsony, de föleg naggggyon rosszul allna neki a kutyaször... mondjuk a kutya nem is fer bele...:D) 

 

 

a zuradnak meg mondd meg, hogy telleg a teremburajat nekije! meg irgumburgum! (ezt a zenuram is tudja, hehe, tökaranyosan mondja)

 

 

jo nyaralast!  

semiramis 2012-07-21 16:27

en is tanultam, de nem neprajzoskent, ugyhogy biztos, hogy te többet tudsz rola. en is kerek privit! :)

semiramis 2012-07-21 16:24

wiesel izraeli. az a valasztott hazaja.

 

az amerikai magyarok egy resze valoban örzi "magyarsagat", vagy amit annak vel. erthetö, hiszen nincs mas kapaszkodojuk - bar ennel többet nem is akarnak. ez visont jo, föleg a gyerekeknek, hiszen minel több kulturat ismenek, annal gazdagabbak.

esetleg felhivhatod a figyelmüket a most keszülö szeleczky zita-könyvre. szeretni fogjak. 

Torolt_felhasznalo_368791 2012-07-21 16:12

A magyarázat részét eddig is értettem (azért köszi!), csak azt hittem, már azt a szót sem lehet kimondani, hogy román, mert önmagában is sértő, mint a cigány. De ezek szerint nem az. Azt sem értem, hogy a cigány miért az, mert ha egyszer ez a neve a népnek.. ??? Akkor hogy a fenébe máshogy kéne őket hívni? A kisebbség miért jobb?? Az inkább degradáló, mint a saját nevén nevezni a gyereket, nem?