Sztárok

Beszólt Majka a rádiósnak

Hiába töltötték le 10 millióan a netről a rapper új számát, a nagyobb rádiócsatornák nem játsszák. A rapper nem érti, miért nem kaphat helyet a dala a rádióadók zenei programjában – írja a Blikk.

Beszólt Majka a rádiósnak Majka szerint mások kapják meg az ő pénzét, mert a nagy rádiók nem játsszák a számait Magyarországon. Szever Pál, a Class FM zenei szerkesztője szerint a Belehalok című szám – amelyért akár 10 milliót is kaphat a zenész – ugyan jó dal, de mégse teszi bele a programba, mert a rap hazánkban elutasított műfaj. Állítja, nincs hagyománya Magyarországon, a tesztelések pedig azt bizonyítják, hogy az átlagos rádióhallgató nem ezt igényli. Az adóhatósággal küzdő Majka viszont más véleményen van. „Szever Palinak üzenem, elmehet továbbképzésre. (…) Mi a fenét kell tesztelni, amikor az utcán minden kocsiból a Belehalok bömböl? (…) Nem fér a fejembe, hogyan lehet a YouTube számlálóját ilyen magasról lesz…ni” – fakadt ki a rapper. Mint mondja, szerinte a legnagyobb kereskedelmi rádió azoktól az előadóktól játssza a legtöbb dalt, akik a road-show-ikon szerepelnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top