Sztárok

Nemrég szakított, de máris becsajozott az RTL-es

Két hónappal a Kováts Verával történt szakítás után új barátnőjével szórakozott Baricz Gergő. Az énekes szerint szerelem még nincs, egyelőre még csak ismerkednek egymással – írja a Blikk.

Nemrég szakított, de máris becsajozott az x-faktorosMáris új kedvesre talált Baricz Gergő. A tavalyi X-Faktorban feltűnt énekes két hónapja szakított a tehetségkutatóban megismert szerelmével, Kováts Verával, akivel pedig örök hűséget is fogadott. Bár a szakítás után Gergő a mentora, Keresztes Ildikó mellett vigasztalódott, a jelek szerint azonban most a 22 éves énekes egy korabeli lánnyal jött össze. A fiatalok a Zöld Pardon hétfő esti koncertjén jelentek meg együtt, és szinte el sem engedték egymás kezét – értesült a bulvárlap. Mint a Blikk megtudta, a fiatalok a koncert alatt többször is megcsókolták egymást, néha teljesen bele is feledkeztek a csókolózásba. Baricz Gergő nem tagadja, hogy új kapcsolat van kibontakozóban az életében. Mint mondja, Nikivel egyelőre csak ismerkednek egymással, szerelemről még nem lehet beszélni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top