Sztárok

32 nap után megölelhette lányát Tom Cruise – fotók

Június 16-a óta nem látta lányát Tom Cruise. Nemcsak a válás nehezítette a színész és Suri találkozását, hanem az is, hogy a világsztár Izlandon forgatott. Tegnap Tom a lányával töltötte a napot...

New Yorkban találkozhatott lányával Tom Cruise. A színész nyakát úgy szorította hatéves lánya, mintha soha nem akarná elengedni. Nem is csoda, hiszen Suri június 16-án látta utoljára az apját. Információk szerint Tom a gyereklátogatás alatt egy szót sem váltott Katie-vel. „Öt percre találkoztak, amikor Tom elvitte a kislányt Katie New York-i házából” – írja a TMZ internetes portál. Tom olyannyira sietősen hagyta el volt neje lakását, hogy a kislánynak még váltás ruhát sem vittek, így Suri ugyanabban a szerelésben volt hétfőtől kedd délutánig. Végül az édesanyja küldetett át neki friss, tiszta ruhákat.
Katie – aki hétfő este autóbalesetet szenvedett lányával – azonban rettegett, hogy volt férje elszökik a lányával, ezért édesapját, anyját és nővérét New Yorkba hívta, hogy támogassák a jelenlegi helyzetben.

 
32 nap után megölelhette lányát Tom Cruise - fotók
 
32 nap után megölelhette lányát Tom Cruise - fotók
 
32 nap után megölelhette lányát Tom Cruise - fotók

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top