Sztárok

Leégette kollégáit a TV2 nagyágyúja

Viccesen ugyan, de beszólt kollégáinak és a magyar hírességeknek Kárász Róbert a hétfői Mokka végén. Kozsót a súlya miatt cikizte, de saját műsorvezetőtársát sem kímélte.

Leégette kollégáit a Tv2 nagyágyújaKárász Robi nem jön zavarba, ha picit oda kell pirítani a celebeknek. Amikor a hétfői Mokka végén elbúcsúztak a nézőktől műsorvezetőtársával és a műsor meghívott vendégeivel, bizony odaszólt a többieknek: „Dudás Ádám ma azt is elmesélte, hogy egy szemeteszsákot húzott a fejére, és úgy fesztiválozott a hétvégén. Köszönjük, hogy ezt elmesélted nekünk” – pörkölt oda a Tények műsorvezetőjének Kárász, majd Kozsóval folytatta: „Ma velünk volt Kozsó, aki a nagy hasa ellenére is sikeresen átölelt egy fát… Olyan fákat ölelgess a következő időszakban, ami az önbizalmadból visszavesz… Fogarasy Mariann, azt nem tudom, te ma miről beszéltél a Mokkában, mert arra nem figyeltem, de biztos jó volt” – további Kárász-beszólások a videóban!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top