nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Évek óta nem látott sztárgyerekek – friss fotók

Nem minden sztárgyermeket láthatunk hetente a magazinokban, így bizony amikor feltűnnek ezek a lurkók egy rendezvényen, rájuk csodálkozunk: nahát, mennyit nőttek!
NLCafé
f Ajánlom
5 Fotó megtekintése

Évek óta nem látott sztárgyerekek

Nem volt ez másképp a Jégkorszak legújabb részének premierjén sem. Sorra érkeztek a hírességek, akik természetesen gyermekeikkel érkeztek. Mondhatni tátva maradt a szánk, amikor megláttuk a VIVA egykori műsorvezetőjét, Adát az ikerfiaival. A hatéves Bence és Bálint nagy rajongói az animációs filmeknek, és igazán vagány kis srácoknak tűntek a premieren.
Még több +
Gubás Gabi egyéves kislányát természetesen még nem hozta el a vetítésre, azonban nagyfiát, az ötéves Attilát igen. Édesanyja szerint Attila imád rajzolni, negyedik születésnapjára például színes „varázsceruzát” kért ajándékba. Kedvenc témája az emberi test, az ezzel kapcsolatos, gyerekeknek szóló ismeretterjesztő könyveket is szívesen nézegeti.
Még több +
Ritkán látjuk Árpa Attila kislányát, Amirát is. A Szerencsekerék műsorvezetője – aki Bruce Willisszel forgat az új Die Hard-filmben – természetesen nem akciófilmekre viszi el kislányát moziba, hanem mesékre. Így ők sem hiányozhattak a Jégkorszak premierjéről. Amira decemberben lesz hatéves, és a friss képeket elnézve, látszik, hogy már most igazi nő, érzékeny a divatra. Volt is honnan örökölni stílusérzéket, hiszen édesanyja sikeres modell.
Még több +
Megosztás Facebookon