Sztárok

Mindenkit sokkolt Rubint Réka kinézete

Melltartó nélkül, szexis ruhában jelent meg a szaúdi nagykövetségen Rubint Réka. Ezzel magára zúdította a netezők bírálatát, miután a fotó a világhálóra is felkerült – írja a Bors.

Háromszoros dögös anyuka a Comet gálán
Háromszoros dögös anyuka a Comet-gálán

Schobert Norbi töltötte fel a képet a Facebookra. A házaspár a szaúdi nagykövetnél járt, ahol a közel-keleti királyságot érintő üzleti terveiről tárgyaltak. Így az UpDate termékeket és életformát hamarosan az arab országban is elérhetővé teszik. Ám a legtöbb netezőt nem ez izgatta, hanem Réka, aki melltartó nélkül jelent meg annak az országnak a nagykövetségén, amely igen szigorúan értelmezi és követi az iszlám szabályait.

„Szörnyű, hogy mindig egy gumicsont kell ahhoz, hogy a köztudatba kerüljünk. Most épp a ruhaválasztásomon rágódnak – háborodott fel Réka, aki nem érti, mi volt a baj a ruhával. – A csütörtöki napon munkamegbeszélésre mentem, amikor hívott Norbi, hogy el tudok-e vele menni egy másik találkozóra. Éppen végeztem, ezért csatlakoztam hozzá. Azt sem tudtam, hogy hova megyünk, és mivel nem hordok magammal bőröndöt, esélyem sem volt átöltözni a találkozó előtt. A megbeszélés egyébként egy baráti »pofavizit« volt, és csak azért nem egy étteremben ejtettük meg, mert a nagykövet úr szolgálatban volt. Nem éreztem, hogy a ruhámmal bárkit megsértettem, de ha így lenne, természetesen elnézést kérek, semmi ilyesmi nem állt szándékomban” – olvashatóak Réka szavai a Borsban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top