2017. 08. 19. Huba

Itt és így vigasztalódik Claudia

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Liptai Claudia a korábbi hírek szerint kislánya érdekében szakított kedvesével. Most „régi szerelmével”, a színházzal, a színpaddal vigasztalódik – írja a Blikk.
2012. 07. 14. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Claudia csütörtök este a Central Színház Pletykafészek című előadásával vendégszerepelt a Keszthelyi Nyári Játékokon. Clau egyedül érkezett a kastélyparkba, de a kollégák között gyorsan felszabadult – írja a Blikk. A műsorvezető-színésznőn alig látszottak az elmúlt hetek magánéleti történései, vérprofin kezelte a helyzetet. „A nyári játékok, a vendégszereplések mindig kellemes kihívást jelentenek. Olyanok ezek, mint egy osztálykirándulás, ilyenkor kicsit a társulat is felfrissül. A Pletykafészek igazi öröm nekem, és fantasztikus megtiszteltetés, hogy ilyen partnerekkel játszhatok” – nyilatkozta a Blikknek Liptai.

Itt és így vigasztalódik Claudia
Olvass tovább

Hozzászólások

xenna 2012-07-14 11:37

Egyet értek!!!Claudia egy sztár lenne ? Ugyan már!!!!!!........ Valóban talán Dubajban megállnál a helyét.....,,oda való!

anilorak 2012-07-14 08:10

Ideje lenne abba hagyni,ennek a semmit nem érő némbernek a reklámozását... Küldjék inkább Dubaiba,oda való!

Nők Lapja Cafe 2012-07-14 08:10

Liptai Claudia a korábbi hírek szerint kislánya érdekében szakított kedvesével. Most ,,régi szerelmével\", a színházzal, a színpaddal vigasztalódik - írja a Blikk.

Nők Lapja Café: Itt és így vigasztalódik Claudia