Sztárok

Drogozásáról beszél az RTL-es

A kábítószerek ellen agitál az egykori villalakó. Állítja, a dílerek pénzéhesek, a drogok pedig valójában mérgek, s őt is majdnem megölték – írja a Bors.

Veszélyben volt VV Zsuzsi életeMár bevallja: a kábítószerektől remélt megnyugvást Márki Zsuzsi, ám a rossz minőségű drogok miatt halálos veszélybe sodorta magát. Az egykor vetkőzésből élő VV-hős – akit testi erőszak miatt zártak ki a valóságshow-ból, és később egy újságírónőt is megvert – ma már mindenkit arra buzdít a világhálón, hogy ne szedjék a tiltott szereket, mert azok mérgek.

„Gratulálok! Magamnak, amiért sikerült a sajnos létező bánataim miatt beszednem annyi sz…rt, hogy majdnem véget ért az értékes életem” – számolt be a közösségi oldalán. Mint írja, már jól van, és minden erejével azon van, egy szebb és új életet kezdjen. „Kérlek ne szedjétek ezeket, mert ezek már nem drogok, hanem mérgek” – vélekedett a világhálón VV Zsuzsi, akit néhány napja öngyilkossági kísérlete miatt vittek kórházba.

Azért reméljük Zsuzsi a “jó minőségű” kábítószertől is teljes mértékben elhatárolódik mostantól.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top