Sztárok

Szörny lett: elcsúfították Kate Middletont

A hercegnének nem áll jól a vörös rúzs. Valószínűleg nem véletlenül nem is hord ilyesmit.

Egyértelmű, hogy smink és frizura tekintetében Katalin hercegné nem épp a változatosság híve: szinte mindig ugyanolyan finoman loknis, kibontott hajat visel, a szemeit ugyanúgy húzza ki, a sminkje többi része pedig szinte teljesen natúr – igaz, Vivienne Westwood szerint már ez a smink is közönséges. Egy brit magazin szerkesztői viszont kíváncsiak voltak arra, hogyan nézne ki Kate valóban közönséges – de legalábbis a szokásosnál erősebb – sminkben. 

A kevesebb több
A kevesebb több

A sminkeket egy számítógépes átalakító program segítségével tették fel a hercegnéről készült fotókra, így persze nem egészen azt mutatják, mintha élőben került volna rá a vakolat, jellegében azonban mégiscsak látszik, hogy állna neki a  sötét rúzs, vagy épp a zöld szemhéjfesték.

Képek: dailymail.co.uk
Képek: dailymail.co.uk

A képek pedig alátámasztják azt az igazságot, miszerint a kevesebb több. És bizony a hercegné nagyon jól teszi, hogy ehhez tartja magát…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top