Szörny lett: elcsúfították Kate Middletont

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
A hercegnének nem áll jól a vörös rúzs. Valószínűleg nem véletlenül nem is hord ilyesmit.
2012. 07. 13. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Egyértelmű, hogy smink és frizura tekintetében Katalin hercegné nem épp a változatosság híve: szinte mindig ugyanolyan finoman loknis, kibontott hajat visel, a szemeit ugyanúgy húzza ki, a sminkje többi része pedig szinte teljesen natúr – igaz, Vivienne Westwood szerint már ez a smink is közönséges. Egy brit magazin szerkesztői viszont kíváncsiak voltak arra, hogyan nézne ki Kate valóban közönséges – de legalábbis a szokásosnál erősebb – sminkben. 

A kevesebb több
A kevesebb több

A sminkeket egy számítógépes átalakító program segítségével tették fel a hercegnéről készült fotókra, így persze nem egészen azt mutatják, mintha élőben került volna rá a vakolat, jellegében azonban mégiscsak látszik, hogy állna neki a  sötét rúzs, vagy épp a zöld szemhéjfesték.

Képek: dailymail.co.uk
Képek: dailymail.co.uk

A képek pedig alátámasztják azt az igazságot, miszerint a kevesebb több. És bizony a hercegné nagyon jól teszi, hogy ehhez tartja magát...

Címkék: smink Kate Middleton
Olvass tovább

Hozzászólások

Dáridóri 2012-07-13 23:12

 

 Legalább nekem van mit megerőltetni a fejecskémben, úgy látom a 3 tökéletesen értelmetlen és inadekvát sorodból, hogy neked nincsenek ilyen gondjaid. Mégsem transzszexuálisnak lenni szívás, hanem keserű, sötét nyomoroncnak lenni aki élő fa híján az nlc-n kötekszik.

Totál ok nélkül kötöttél belém. Jó volt? Egy cigit is elszívtál? 

Szerencsétlen!

 

 

Annata 2012-07-13 21:17

Te jó ég! Azt veszem észre, hogy ma valahogy mindenki frontos. Vagy menstruál. Nemtől függetlenül :D

Rena__ 2012-07-13 19:08

Képzeld el, vannak emberek, akik láttak már a "Capellában lévőkhöz" hasonlókat, sőt, ott lévőket is. És? Lehet, beszéltek is velük, mert ők is emberek. El tudod ezt képzelni? 

Erőltesd meg az agyacskádat.

 

guzziné 2012-07-13 19:02

Mi van gyerekek? Nem jött össze egyekötöknek sem a randi? 

pihe** 2012-07-13 18:57

gondolom te is remekjól szórakoznál ilyen alapon, ha téged buzikik le valaki, eg ízetlenkedik ezen csámcsogva egész délután.. 

mondjuk ettől még el lehetsz telve magadtól, de sajna ez itt és most nem a te közönséged volt :)

Torolt_felhasznalo_350957 2012-07-13 17:08

a cikkhez: a csúnyaság közel nem itt kezdődik

Dáridóri 2012-07-13 16:44

 

 "eddig csak puncikhoz volt szerencsém.:D"

 

 Azt is tudja ám minden 21. sz-i ember, hogy a seqq az új p.nci... Akkor te nem is tudod pontosan mikor váltottál? Rá se ránts (max egy párat feszkólevezetőnek), ami volt elmúlt!

 

 

 

 "sőt azt szeretem ha a kijárat kijárat marad;)" 

 

  Azért a női testen (is) van egypár kétcsatornás járat (punci, száj, orr), de vajon ezt miért is nem szereted???

 

  Persze a capellás kultúrkörben néhányan mozdonynak születnek és mindig oda csatlakozik a kocsi. Ez utóbbiból igény esetén ugyan lehet több, de a végén egy mindig van akire már nem csatlakoznak. De vigyázz: utolsókból lesznek az elsők!  Minden ember más, ettől szép !  Vannak akik a mozdony-szerepet részesítik előnyben, és vannak olyanok akik középső kocsiként érzik jól magukat. Megint mások pedig nem engednek maguk mögé senkit. Ezek szeritte már megtaláltad a helyedet a szerelemvonatban.   Akkor hagyd Lux Elvirát!