Sztárok

Elhagyták Rubint Rékát

Túlsúlya miatt nem bírta Rubint Réka óráit Cseke Katinka. A színésznő az első alkalom óta egyszer sem tűnt fel az edzőteremben – írja a Bors.

Megfutamodott a Jóban Rosszban sztárjaAlig egy hónapja vágott bele a fogyókúrába Cseke Katinka, hogy tunéziai szerelmével gyereket vállalhasson. A színésznő kamerák előtt arról beszélt, hogy fogyókúrája érdekében rendszeresen látogatja majd Rubint Réka óráit. Ám amint az interjú véget ért, a Jóban Rosszban sorozat Bodolai Böbéje hazament az alakformáló óráról, és azóta sem kereste fel Réka fitnesztermét. „Sajnos a forgatás óta nem jött Katinka, pedig nagyon számítottam rá” – szomorkodott Réka. Ám a TV2 sorozatának sztárja állítja, nyomós oka van a hiányzásnak. Mint mondja, nagyon megterhelő volt számára Réka órája, ám ez nem azt jelenti, hogy nem mozog. Az elmúlt másfél hónapban folyamatosan Norbi ételeit eszi, és – saját bevallása szerint – már hét kilótól szabadult meg. „Kitartok a tanácsai mellett, és ki tudja, talán pár hét múlva már olyan formában leszek, hogy Réka óráit is bírom majd” – mondta a színésznő, aki még tíz kilót szeretne ledobni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top