Sztárok

Bruce Willis: “Soha nem hagyom el Demi Moore-t”

Bruce Willis a napokban úgy fogalmazott: bármit megtenne azért, hogy volt felesége, Demi Moore rendbe jöjjön – írja a Female First.

A jelenleg Budapesten forgató színész és Demi Moore 2000-ben döntöttek úgy, hogy különválnak. Házasságukból három lánygyermek született, ám Bruce ma is úgy érzi, felelősséggel tartozik egykori nejéért. 

Demi Moore-t ugyanis tavaly ősszel megcsalta a sokkal fiatalabb férje, Ashton Kutcher. A válás alatt Demi kóros soványsága és függősége miatt szanatóriumba került. Majd hetekig Bruce bújtatta volt nejét, miután kikerült a rehabról. A színész új felesége, Emma – aki három hónapja szintén kislányt szült Willisnek – is Demi mellett áll, és soha nem szól bele férje és elődje kapcsolatába. „Négy lányom van, és nagyon büszke vagyok rájuk. Bármit megtennék értük és a feleségemért, Emmáért. De természetesen Demi is ezek közé az emberek közé tartozik! – mondta Bruce egy német magazinnak. – Mi békében váltunk el. Nem teregettük ki a problémáinkat a nyilvánosságnak. Nem voltak hangos viták, mert tudtuk, hogy mennyit ártottunk volna ezzel a gyerekeknek” – folytatta a színész. 

Balról jobbra: Ashton Kutcher és Demi Moore, Rummer Willis és egykori párja, Emma Heming és Bruce Willis,allulah Willis és Scout Willis
Balról jobbra: Ashton Kutcher és Demi Moore, Rummer Willis és egykori párja, Emma Heming, és Bruce Willis, Tallulah Willis és Scout Willis

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top