Sztárok

Nagyon üdítő sör nőknek. Köszönjük, Pécsi Radler!

A Pécsi Radlert mintha neked találták volna ki! Friss, üdítő gyümölcsízét nagyra fogod értékelni. Itt van például a Citrom. A klasszikus radler limonádé és sör párosításával született, és nem hiába lett szinte pillanatokon belül népszerű Nyugat-Európában. Hűs nyári napokon egyszerűen kihagyhatatlan!

A Meggy savanykásan sörös íze a kellemesen langyos délutánokon és a csajos beszélgetéseken esik talán a legjobban. Vagy kóstoltad már a Bodzát? Ha már sétáltál el virágzó bodzafa mellett, tudhatod, milyen pompás aromája van. Nos, egy finom sörben a bodza a virágkorát éli. Kortyolj bele, és egyet fogsz érteni!

A nyár szenzációja a két új gyümölcsös Pécsi Radler lesz: a Szeder és a Málna. Vadnak találod a szedret? Tényleg az, ha neked kell leszüretelned a tüskés bokorról. A Pécsi Radlerben azonban lágy és frissítő. A málna pedig pont olyan, amilyennek a málnát szereted: vidám, édes, üde pillanatokat hozó.

Mindegyik Pécsi Radler alacsony, 2%-ot nem meghaladó alkoholtartalmú, hogy a finom sör ne szálljon rögtön a fejedbe. Ihatod üvegből, dobozból vagy pohárból, szívószállal vagy anélkül, ez az üdítő sör nagyon jól fog esni!

Nagyon üdítő sör nőknek. Köszönjük, Pécsi Radler!

Ám van itt egy apró, de bosszantó apróság, amire ügyelned kell.

A Pécsi Radlerért a férfiak is nagyon odavannak, mert olyan üdítőt látnak benne, aminél nincs férfiasabb: hiszen sör van benne! Ezért vigyázz jól a Radleredre, ha egy pasi van a közelben! Könnyen abba a tévhitbe eshet, hogy a Radler neki való, és csak neki…

Mi szóltunk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top