Sztárok

Nagyon sörös üdítő. Pécsi Radler, ez óriási ötlet!

Végre megvan az ideális üdítő férfiaknak... Finom gyümölcsből és még finomabb sörből. Könnyű, frissítő, jól behűtve az ideális üdítő.

Az eredeti radlerek a biciklizőknek készültek, valódi citromból facsart limonádéval és jóféle osztrák sörrel. Az ötlet bombasztikusnak bizonyult, és az emberek szívesen itták a komoly esti sör laza délutáni változatát.

A Pécsi Sörfőzde nekünk is elkészítette a könnyű, gyümölcsös sörös üdítőket! A Radler Citrom csak az első volt a sorban. Hamarosan jött a Meggy, és a férfiak lecsaptak rá. Te kóstoltad már? A magyar meggy és a Pécsi Sörfőzde kitűnő, finom világos söre egetverően jól illik egymáshoz!

No és mit szólsz a Bodzához? Ha azt gondolod, hogy a bodza az otthon kötögető nagymamák itala – tévedésben vagy! A Bodza virágos-romantikus aromája és a sör férfiasan kesernyés íze elképesztően jól egymásra találtak a Radlerben!

De itt még nem ér véget a sor… A Pécsi Radler idei újdonsága a Szeder és a Málna. Próbáld ki a legújabb sörös üdítőket is, már rengeteg helyen kaphatók!

Nagyon sörös üdítő. Pécsi Radler, ez óriási ötlet!

Mint a radlerek általában, a Pécsi Radlerek is alacsony alkoholtartalmúak, a 2%-ot nem haladják meg. Ihatod üvegből, dobozból vagy pohárból, teljesen mindegy: egy sörös üdítő a Pécsi Radlertől nagyon jól fog esni! Ezt a strandon különösen fogod értékelni, hiszen a nagy hőségben egy pohár komolyabb alkoholtartalmú ital hamar fejbe kólinthat, ezzel szemben egy sörös üdítő kellemesen feldob, de nem üt ki.

Végül egy apró, de komoly tényező, amivel számolnod kell. A nők is bolondulnak a Pécsi Radlerért, mert úgy érzik, számukra ez az ideális sör: könnyű, gyümölcsös, menő ital. Ne hagyd hát őrizetlenül a Radleredet, ha nők vannak a közelben!

Mi szóltunk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top