Sztárok

Az egyetlen fotó Katalin és Vilmos herceg nászútjáról

Több mint egy évvel Katalin és Vilmos házasságkötése után előkerültek az első fotók a hercegi pár nászútjáról

Egy ausztrál hetilap címlapon közölt fotót Vilmos herceg és Kate Middleton tavalyi nászútjáról. Ami azért is különleges, mert a fiatalok esküvője már 15 hónappal ezelőtt volt, és eddig senkinek nem sikerült megszereznie a nászúton készült képeket. 

A herceg sajtósai egyelőre nem erősítették meg, hogy a képek valóban a tavalyi nászúton készültek, hiszen kínosan ügyeltek arra, hogy egy fotó se kerüljön a nyilvánosság elé. Az ausztrál magazin mégis 15 exkluzív felvételt közölt a ma megjelent lapszámban. Egyesek szerint azért vártak ennyi ideig, mert a királyi család hónapokig tárgyalt brit és amerikai lapokkal a képek kizárólagos közléséről, ám végül nem tudtak megállapodni. Így kerültek a fotók az ausztrál laphoz.

Vilmos és felesége egyébként a Seychelle-szigeteken töltötte a mézesheteket, egy olyan tengerparti „bungalóban”, ami 1,2 millió forintba kerül egy éjszakára.

Az egyetlen fotó Katalin és Vilmos herceg nászútjáról

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top