Sztárok

Az összeomlás szélén Rihanna – baljós fotók

Nagyon megviselte imádott nagymamája elvesztése az énekesnőt. A köztudottan drogproblémákkal küzdő Rihanna képtelen összeszedni magát nagyija halála óta.

Eltemették az énekesnő hónap elején elhunyt nagymamáját. Rihanna azóta lemondta fellépéseit, mindenhol fekete ruhát visel, és még inkább az alkohol és a drog hatása alá került.

Rihanna szüleinek válása után Dolly mama egyengette unokája sorsát. A nagyival közös fotókat a világsztár rendszeresen feltöltette Twitter-oldalára. Amikor Dolly mama rákos lett, Rihanna bárhová is utazott, amikor csak tehette, sietett haza hozzá. Sokak szerint az, hogy az elmúlt hetekben az énekesnő már nyilvánosan használt különböző drogokat és teljesen kicsúszott lába alól a talaj, annak köszönhető, hogy nem tudta elfogadni: nagymamája halálos beteg.
A temetésen Rihanna legjobb barátnőjébe és testőrébe kapaszkodott, majd arcát eltakarva zokogott. Később egy olyan képet töltött fel magáról az internetre, ahol ismét sörrel a kezében látható.

Korábban Rihanna legjobb barátnője, Katy Perry próbálta meg rábeszélni az énekesnőt, hogy menjen el egy szanatóriumba, ám erre ő nem hajlandó. „Pusztító életvitelt folytat, mindenki retteg, hogy mi lesz ennek a vége. Ráadásul most úgy érzi, teljesen magára maradt” – ecsetelte Rihanna egyik ismerőse.

 
Az összeomlás szélén Rihanna - baljós fotók
 
Az összeomlás szélén Rihanna - baljós fotók

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top