Sztárok

Ő lehet a magyar Voice egyik zsűritagja

Kerülgeti a TV2 az Operettszínházból távozó Szinetár Dórát. Ha felkérik az ősszel induló tehetségkutató ítészének, még a férjénél is többet kereshet – írja a Bors.

Ő lehet a magyar The Voice egyik zsűritagjaA bulvárlap úgy tudja, elképzelhető, hogy Szinetár Dórát szerződteti a TV2 az ősszel induló új szuperprodukció, a Voice – Magyarország hangja című tehetségkutatóra. A kereskedelmi tévével kötött szerződés minden bizonnyal sokat lendíthet a musicalszínésznő és párja, Bereczki Zoltán anyagi helyzetén, hiszen a házaspár nemrégen hagyta ott az Operettszínházat, közös döntéssel. Tavaly a Megasztár zsűrijében szerepet vállaló Bereczki keresett jobban, ha most esetleg Dórát – aki amúgy is imádja a tehetségkutató műsorokat – kéri fel a csatorna, akkor a feleség lehet a családfenntartó. „Egyelőre nem dőlt el, kik lesznek a mesterek. Több jelöltünk is van a szerepre” – reagáltak a TV2-nél a híresztelésekre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top