Sztárok

Gyerekeket vertek át a Barátok közt sztárja nevével

R. Kárpáti Péterrel toboroztak gyerekeket a több százezres tanfolyamra a színész tudta nélkül. A sorozatsztár a jogsértés miatt ügyvédhez fordult – írja a Blikk.

A Barátok közt sztárját használták az átveréshez R. Kárpáti Péter nevével toboroztak diákokat az egyik IX. kerületi médiaiskolába. A színész – akit nemrégen menesztettek a Barátok közt sorozatból – korábban ugyan felszólította az iskolát, hogy hagyják ki őt a hirdetésből, ám ez nem történt meg. A gyereküket beírató szülők teljesen fel vannak háborodva, mondván, hiába fizették be a fél évre 190 ezer forintos tanfolyamdíjat, a sorozatsztár nem tanította a gyereküket. R. Kárpáti Péter már négy tanfolyamról tud, amit a nevével hirdettek. „Hízelgő, hogy a pedagógusszakmában is elismerik az egyedileg kifejlesztett oktatási módszeremet, de én nem itt tanítok” – jelentette ki a sorozatsztár, akit a TV2 is csábít. Mint mondja, nem tűri, hogy visszaéljenek a nevével, elfogyott a türelme, ezért ügyvédhez fordult, és pereskedni szándékozik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top