Sztárok

Külföldre menekül Liptai

A tengerpartra utazik a kislányával, aki elől titkolja a szakítás okozta fájdalmát. A műsorvezető az álomutazáson próbál felejteni – írja a Blikk.

Külföldre menekül LiptaiA szerelmével a napokban szakító Liptai Claudia úgy döntött, hogy kislányával, Pankával külföldre szökik. A TV2 műsorvezetője bármennyire is szenved, hiszen a szakítást követően exe visszament elhagyott nejéhez, nem mutathatja fájdalmát kislánya miatt. „Az élet megy tovább, és a kis Pankának nem szabad megtudnia, látnia, milyen fájdalmas áldozatot hozott éppen az ő boldogságáért az anyukája. Nem látja sírni, szenvedni édesanyját, mert Claudia eldöntötte, az ő kis világát nem keserítheti meg anyja bánata” – értesült a bulvárlap egy, Claudiához közel álló baráttól. Mint a Blikk megtudta, a Megasztár háziasszonya úgy döntött, elszökik egy időre kislányával a fájdalmas hétköznapok elől. „Már az is jó, hogy a Keszthelyi Nyári Játékokon is játszik, a munka ugyanis segít elterelni a gondolatait. (…) Ráadásul hamarosan lesz egy hosszabb szünet, amikor Pankával elutazik nyaralni” – mondta az ismerőse. A tengerparti kikapcsolódás és a kislányával töltött pihenés minden bizonnyal segít Claudiánál helyretenni a dolgokat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top