Sztárok

Balhé tört ki Damu miatt

A színész apja sérelmezi, hogy a rokonság elpártolt a börtönbüntetését töltő fiától, és rajta kívül senki sem küld neki csomagot. Új kedvese, Edina azonban továbbra is rendszeresen látogatja az egykori sorozatsztárt – írja a Bors.

Ezért tört ki a balhé Damu családjábanA négy és fél év börtönbüntetésre ítélt Damu Roland édesapja úgy érzi, egyedül maradt fia támogatásában. Rudi bácsi nem titkolja, hogy csalódott a családtagjaiban, ráadásul nehezen bírja anyagilag is a terhet. „Felhívta azoknak a családtagoknak a figyelmét, akiket Roli mindig támogatott, még anyagilag is. Világosan megmondta, nem tetszik neki a hálátlanság, és hogy rajta kívül senki nem érdeklődik fia hogyléte felől, csomagot pedig végképp nem küld neki más” – értesült a bulvárlap a neve elhallgatását kérő forrástól. Mint a Bors megtudta, Edina, akit a színész még a pszichiátrián ismert meg, rendszeresen látogatja Damut a börtönben. Munkája ugyan nincs neki, anyja támogatja, viszont a válása folyamatban van. Mindemellett a milliókat követelő egykori sorozatsztár a börtön konyhájában tölti ideje nagy részét, ahol mosogat és zöldségeket pucol.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top